ASTAZI este ultima si pentru a achizitiona bilete promotionale la concertul Therion!

Formatia THERION va sarbatori in acest an 25 de ani de activitate prin lansarea unui nou material discografic. Acesta se numeste „Les Fleurs du Mal” si va iesi pe piata in data de 28 septembrie 2012. Cu aceasta ocazie suedezii vor sustine un turneu european ce va trece prin tari precum: Olanda, Franta, Spania, Elvetia, Italia, Polonia, Germania, Cehia, Ungaria, Romania, Grecia si Ucraina.


Lansarea in Romania a acestui nou album va avea loc cu ocazia unui concert special ce se va desfasura in data de 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Antalgia si Elyose.


Reamintim ca duminica (9 septembrie) este ultima zi pentru fanii care inca nu au reusit sa-si achizitioneze bilete la pretul promotional de 85 lei pentru concertul THERION. Pentru acestia organizatorul a decis sa suplimenteze aceste bilete cu inca 100 de bucati. Dupa data de 9 septembrie biletele vor avea valoarea de 95 lei, iar in ziua concertului 110 lei.Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/therion
Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe
www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

78 lei – primele 100 + 50 bilete OFERTA, Sold Out!
85 lei
– urmatoarele bilete pana la data de 09 septembrie 2012
95 lei – in perioada 10 septembrie – 18 octombrie 2012
110 lei – in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
200 lei VIP – DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP – acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)

Eveniment organizat de: Promusic Events si Revista Maximum Rock
Sustinut de: Zile si nopti, Metalhead.ro, Metalfan.ro, Roskstage.ro, Let’s Rock.ro, Iconcert.ro, Spard Team.
Power by: Ursus


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*