Attila va lansa single-ul „Party With The Devil”

Artery Recordings/Razor & Tie va lansa noul single al formatiei ATTILA intitulat „Party With The Devil” pe 30 octombrie. Coperta acestuia poate fi vazuta mai jos.
Attila va porni la drum in calitate de headliner al turneului „Party With The Devil” (26 octombrie – 15 noiembrie) alaturi de Make Me Famous, Issues, Ice Nine Kills si Adestria. Dupa asta, Attila va continua seria de concerte cu turneul Monster Energy Outbreak al carui headliner este Asking Alexandria iar suportul va fi asigurat de As I Lay Dying, Suicide Silence si Memphis May Fire. Calatoria nord-americana incepe in Edmonton, Alberta pe 16 noiembrie si se incheie la Tampa, Florida in data de 16 decembrie.


„Party With The Devil” este primul material nou de la albumul full-length din 2011, „Outlawed”, care a debutat pe pozitia 87 din topul The Billboard 200.

Attila a luat nastere in Atlanta, Georgia in anul 2005 cand membrii formatiei erau inca in liceu. Grupul a concertat de atunci cu Emmure, Alesana, Iwrestledabearonce, A Skylit Drive si Sleeping With Sirens.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*