Interviu cu Michael „Vorph” Locher

Trupa Samael din Elveția a deschis ediția din acest an a festivalului ARTmania, care a avut loc la sfârșitul lunii iulie, la Sibiu. Este vorba despre o trupă extreme metal fondată în Sion, Elveția în 1987, din al cărei lineup inițial au rămas cei doi frați și membri fondatori, Vorphalak (Michael „Vorph” Locher) și Xytraguptor (Alexandre „Xytras” Locher). 

Formația Samael este cunoscută pentru modul original în care încorporează elemente din sfera black metal, industrial metal, electronic music și symphonic metal. Unul dintre elementele cheie care deosebește Samael de trupele metal tradiționale este utilizarea unui drum machine atât în studio cât și live.

Cu ocazia prezenței lor la Sibiu, Michael „Vorph” Locher a acordat un scurt interviu în exclusivitate pentru Maximum Rock, acesta fiind realizat de către Paul „Slayer” Grigoriu.

S-a discutat evoluția muzicală a trupei, din perspectivă conceptuală dar și lirică, despre procesul de creație, despre rădăcinile comune ale tuturor albumelor și de asemenea despre viitorul album Samael.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*