Arch Enemy pregateste un album care ii va surprinde pe fani

Formatia suedeza ARCH ENEMY a stat de curand de vorba cu jurnalistii de la Decibel si le-a dat cateva informatii referitoare la noul album.

Munca la acesta a inceput deja de ceva timp iar follow-up-ul lui „Khaos Legions” pare sa fie ceva foarte diferit de predecesorul sau, cel putin potrivit spuselor lui Michael Amott, frontmanul grupului.

„Am tras tobele la Fascination Street Studio si am inregistrat chitarele si basul intr-un alt loc. Vocea, la fel, va fi trasa in alt studio. De mixare si masterizare se va ocupa Jens Bogren la Fascination Street. Totul merge conform planului. Mai avem de facut doar vocea, cateva solo-uri de chitara si mixarea, bineinteles”, a explicat Amott pentru Decibel.

„Acest disc este foarte diferit de ‘Khaos Legions’. Toate discurile noastre precedente au avut propriul vibe iar acesta va fi unic in felul lui. Din punct de vedere al versurilor, este un material mai personal iar in ceea ce priveste muzica, piesele sunt mai dinamice – au mai multa adancime. Veti putea asculta un metal foarte heavy si agresiv, dar am atins un nou nivel si cu melodicitatea. Sunt emotionat cand ma gandesc la acest aspect. Albumul se intinde pe un spectru creativ foarte vast si incorporeaza multa diversitate. Cateva dintre piese sunt trase cu instrumente veritabile cu corzi si suntem interesati sa vedem reactia fanilor. Sunt sigur ca vor adora materialul!”, a spus, incantat, Michael.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*