The Voodoo Child: Concert la The Pub!

The Voodoo Child / Rockmina

Trupa The Voodoo Child va concerta vineri 11 martie, ora 19:00 la The Pub Universității!

Trupa The Voodoo Child a fost formată în 2018 de chitaristul Andrei Cerbu, basistul Robert Ciubotaru și tobarul Teodor Cușnir. Au început să cânte blues-rock cu solista Alexandra Dodoi și au cântat la toate marile festivaluri de blues-rock din România între 2018 și 2020. Au realizat primul album numit „Some Kind Of Blues” după care au plecat într-un turneu în toată România pentru a-l promova. Au câștigat „The Best Newcomer of The Year” în 2018, iar in 2019 au câștigat „Confirmarea anului”, premiu oferit de fundatia Muzza. De asemenea, au avut un turneu internațional care a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19.

În 2021, Romina Apostol, aka Rockmina, a devenit noua solistă a trupei și au început să cânte în această formulă. În timpul pandemiei au început să lucreze la cel de-al doilea album de studio și au lansat câteva single-uri pe YouTube și pe toate platformele digitale. Rockmina a participat la Superstar România în 2021, unde a câștigat locul trei.

Îmbină piese de pe cele 2 albume The Voodoo Child cu câteva cover-uri de mare success care dau energie maxima show-ului. Andrei Cerbu, chitaristul trupei, este cunoscut din show-ul TV “Romanii Au Talent”, care ulterior a cantat cu Phoenix, iar Romina Apostol, aka Rockmina, este cunoscuta din Show-ul TV “Superstar Romania” 2021, unde a terminat pe locul 3.

Biletele se găsesc pe AmBilet.ro aici: https://www.ambilet.ro/tc-events/the-voodoo-child/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*