Queensryche, maestrii metalului progresiv, au cucerit Bucurestiul

Nu se intampla in fiecare zi ca o trupa mare ca QUEENSRYCHE sa poposeasca pe meleagurile noastre.

Considerati parintii fondatori ai metalului progresiv, impreuna cu nume precum Dream Theater, americanii, in frunte cu noul lor solist, Todd LaTorre, au facut o adevarata revolutie sonica la Bucuresti.

Concertul a avut loc pe 20 octombrie 2013 si i-a strans pe toti fanii adevarati ai prog-ului la Turbohalle, unde acestia s-au delectat cu prestatia impecabila a uneia dintre cele mai bine cotate trupe metal din lume.

Queensryche a cantat atat piese consacrate, de pe discuri care nu au mai fost atinse de ceva timp, cat si cantece de pe noul material, incendiarul „Queensryche”, care a primit exclusiv recenzii pozitive din partea celor mai mari publicatii de gen dar si din partea blogurilor melomanilor.

Trupetii s-au bucurat enorm sa se intoarca in Romania, de care ii leaga un sentiment aparte si nu s-au multumit sa stea doar la locatie, ci au luat Bucurestiul la picior, plimabandu-se prin Centrul Vechi si admirand orasul. Formatia s-a bucurat de vremea insorita si calda pentru a face un mic tur al insusi „miezului” capitalei.

Intorsi la locatie, membrii formatiei s-au pregatit pentru show-ul exploziv. Cand au urcat pe scena, au fost intampinati de uralele fanilor dedicati care i-au primit cu bratele deschise pe legendarii americani. Revenirea Queensryche in Romania este un eveniment important pentru toata comunitatea prog, care a purtat cea mai adanca dragoste trupei.

Cu un sunet impecabil si interpretrari de virtuozi, muzicienii au oferit o lectie de metal publicului, care nu a mai avut parte demult de brandul special de progresiv profesat de Queensryche. Dupa bisul consistent, incarcat cu highlighturi compozitionale, formatia a parasit scena in uralele auditoriului.

De alta, cei mai dedicati admiratori ai grupului american, au putut sa-i intalneasca pe creatorii pieselor lor favorite in cadrul unui „Meet and Greet”, unde s-au facut poze si s-au dat autografe. Orice prilej de intalnire cu idolii trebuie sa fie exploatat la maxim!

Din pacate, melomanii nu si-au putut procura cel mai recent album al trupei, intitulat tot „Queensryche” de la concert. Motivul a fost ca Century Media, casa de discuri care reprezinta formatia in Romania, nu s-a implicat in eveniment

Queensryche au declarat ca s-au simtit extrem de bine la concert si au tinut sa multumeasca publicului, care i-a primit cu atata caldura. Artistii au marturisit ca mereu cand vin la noi sunt tratati cu respect si intampinati cu dragoste, ceea ce face Romania o destinatie deosebita pentru metalisti.

De alta, baietii au si transmis un mesaj video special pentru toti cei care i-au sprijinit venind la concert. Puteti urmari clipul mai jos:

Vrem sa le multumim celor prezenti la eveniment pentru suport si pentru entuziasm. Va asteptam la urmatoarele evenimente semnate Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan)!

Nu uitati ca pe 25 si 26 octombrie se desfasoara cel mai important si cel mai mare eveniment metal al toamnei – Maximum Rock Festival – unde veti avea parte de o serie de concerte bestiale: My Dying Bride, Samael, Leaves’ Eyes, Atrocity, The 69 Eyes, Abigail, Psycho Symphony, Dirty Shirt, Vespera, Goodbye to Gravity, God the Barbarian Horde si White Walls.

Mai multe informatii despre festival AICI.

Fiti cu ochii in patru dupa o cronica exhaustiva si o galerie foto vasta de la concertul Queensryche la Bucuresti!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*