Queensryche transmite un mesaj special, exclusiv pentru fanii romani!

218 vizualizări

Renumita publicatie online Loudwire a numit melodia „Fallout” a formatiei QUEENSRYCHE una dintre cele mai bune piese ale anului 2013.

Revista are doar cuvinte de lauda pentru Queensryche.

Pentru multi ani, trupa nu a fost in apele ei dar odata cu plecarea lui Geoff Tate (voce) si venirea lui Todd La Torre, flacara creatiei a fost reaprinsa si este mai stralucitoare ca niciodata. Calitatea formatiei este de necontestat si este evidenta pe noua lansare a grupului, auto-intitulatul ‘Queensryche’, apreciat atat de fani cat si de critici„, scriu redactorii site-ului.

„Fallout” imparte topul cu piese ca „God Is Dead?” a celor de la Black Sabbath, „In Due Time” semnata de Killswitch Engage si altele.

De curand, formatia Queensryche a inregistrat un mesaj special pentru fanii romani, invitandu-i la concertul care va avea loc la Bucuresti, la Turbohalle, pe data de 20 octombrie 2013.

Urmareste videoclipul mai jos:

Reamintim ca noul album semnat de americanii de la QUEENSRYCHE, intitulat “Queensryche” va fi lansat oficial in Romania in data de 20 octombrie 2013, cu ocazia unui concert special pe care formatia il va sustine la Turbohalle din Bucuresti.

Evenimentul va fi organizat de catre Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

Afis Queensryche web

S-au pus in vanzare un numar de 1.000 de bilete pentru concertul QUEENSRYCHE la urmatoarele preturi:

89 lei – Pret promotional – primele 100 de bucati
98 lei – Cat I – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 30 septembrie 2013
115 lei – Cat II – biletele achizitionate in perioada 01-19 octombrie 2013
125 lei – Cat III – pret valabil pentru biletele achizitionate in ziua concertului. Acestea pot fi procurate doar de la intrarea in locatia evenimentului (Turbohalle)
250 lei – VIP ( 20 bucati ) – include Pass VIP, meet & greet cu formatia, autografe, poze cu formatia, afis concert color.

Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*