Vița de Vie, concert în Expirat cu ocazia lansării unui nou single și videoclip

Cunoaștem deja prima parte a albumului „Șase” de la Vița de Vie – „Șase(+)”. Băieții au și susținut un lung turneu de promovare în prima parte a acestui an, începând cu show-ul de lansare de la Arenele Romane din octombrie 2016. Acum însă, cei cinci membri ai trupei se pregătesc să ne prezinte și a doua jumătate a materialului printr-un concert în clubul Expirat din București, pe 8 noiembrie 2017, începând cu ora 21.00.

Trupa va concerta pentru prima dată în carieră (deloc scurtă, 21 de ani) în Expirat, iar spectacolul va avea în vedere lansarea videoclipului pentru noul single, „Dur de-a dura”, extras de pe „Șase(-)”. Cu o longevitate impresionantă pentru o trupă rock din România și cu nouă albume în portofoliu, Vița de Vie se bucură în prezent de o popularitate mare în rândul fanilor. Concertele lor din capitală, și nu numai, au loc aproape mereu cu casa închisă, iar asta pentru că muzica lor reușește cumva să depășească orice bariere legate de vârstă. De ea rămân agățați atât cei care i-au prins începuturile, cât și cei tineri, care abia acum încep să o descopere.

Dacă sunteți nerăbdători să ascultați noua piesă „Dur de-a dura” și să asistați la proiectarea videoclipului live, un bilet costă 40 de lei înainte de concert, iar în seara spectacolului va putea fi cumpărat cu 50 de lei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*