Dirty Shirt: Experiența concertelor din Lituania, Franța și Elveția

Dirty Shirt
388 vizualizări

Au străbătut Europa în lung și-n lat și au adus muzica la urechile unor oameni care îi apreciază dincolo de granițele care îi separă. Lunile iunie și iulie au adus pentru formația maramureșeană DIRTY SHIRT concerte memorabile, susținute în fața unor publicuri diverse care au știut cum să le transmită aprecierea prin aplauze și primiri călduroase.

Iată cum a fost întreaga experiență din Lituania, Franța și Elveția pentru aceștia:

„În ultima perioadă am avut șansa să descoperim locuri și oameni noi. În ultimul weekend din iunie, am participat la festivalul Kilkim Zaibu, din Lituania, un festival de tradiție (ediția nr. 17) axat pe o programare Folk/Black Metal. Dirty Shirt a fost o „pată de culoare” la festival, și publicul prezent a apreciat acest lucru. Festivalul a avut loc într-un cadru extraordinar (Varniai), cu un lac, o plajă, pădure și o ambianță excelentă. 

Pe urmă, în primul weekend din iulie, am cântat în calitate de headlineri la festivalul Roche’n’Roll din Alpii Francezi. Pentru noi a fost o ocazie excelentă de a reveni în Franța, și ne-am bucurat să vedem fețe cunoscute la eveniment, oameni care ne-au descoperit la concertele din Chambéry și Grenoble. Am legat cu un concert la Le Manoir din Saint Maurice (Elveția), o oportunitate de a cântă pentru prima dată în Elveția. Primirea a fost foarte călduroasă, oamenii  faini. Ambianța la concert a fost excelentă și ne-a bucurat faptul că au venit și români din regiune Geneva-Lausanne.

Deși am petrecut practic 2 zile complete pe drum în fiecare weekend, a fost o experiență intensă, ce a meritat atât din punct de vedere personal cât și din punct de vedere al carierei muzicale.”, afirmă membrii trupei.

În prezent, trupa este în căutare de violonist sau violonistă pentru colaborare pe termen lung, așa că dacă sunteți interesați, mai multe informații puteți găsi aici. Între timp, nu uitați că le puteți asculta melodiile crossover folkcore metal și în data de 13 iulie, când vor concerta în deschiderea concertului MEGADETH la Arenele Romane.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*