Dirty Shirt, aleasa din sute de trupe pentru compilatia „25 Years of Wacken”!

Formatia DIRTY SHIRT are ocazia sa faca istorie alaturi de Festivalul Wacken Open Air! Una dintre melodiile trupei, interpretata live la eveniment, se regaseste pe DVD-ul aniversar care sarbatoreste 25 de ani de Wacken.

Este vorba despre „Saraca Inima Mea”, prestatie care a fost selectata din sute de asemenea recitaluri, oferite de diverse grupuri care au cantat la festival de-a lungul anilor.

DVD-ul „25 Years of Wacken – Snapshots, Scraps, Thoughts & Sounds” este impartit in 3 discuri. Primul contine videoclipuri cu show-urile headlinerilor si ale atractiilor principale care au luat parte la festival in acest sfert de secol de cand evenimentul face legea in lumea metal.

Cel de-al doilea disc contine prestatiile formatiilor care au cantat pe scenele Party, Wackringer sau Wacken Metal Battle si au fost selectate cu atentie de realizatorii materialului, care au ales doar cele mai remarcabile interpretari. Pe acest disc se regaseste si „Saraca Inima Mea”, semnata Dirty Shirt, in varianta cantata la editia de anul acesta a Wacken Metal Battle, unde Dirty Shirt a castigat locul II!

Disc II Dirty Shirt

Al treilea disc insumeaza concertele care au avut loc pe scenele Wet Stage si Headbanger Stage.

„Este o bucurie imensa pentru noi sa ne regasim pe acest disc! Vom lua acest lucru ca pe o incurajare si ca pe o confirmare ca suntem pe drumul cel bun. Dirty Shirt a facut o impresie exceptionala la Wacken si, implicit, a aratat ce formatii interesante si valoroase are Romania!”, au declarat membrii Dirty Shirt.

Formatia se pregateste sa lanseze un nou material, „Dirtylicious”, succesorul lui „Freak Show”. Viitorul disc este un amestec original intre rock, metal, folclor si world music, si a fost compus cu ajutorul tarafului Transylvanian Folkcore Orchestra. Discul va fi finalizat dupa ce trupa se intoarce acasa din turneul european.

DIRTY SHIRT va incheia turneul FREAK SHOW TOUR 2013-2014 “en fanfare” cu o serie de 10 concerte in 5 tari din Europa de Vest: Austria, Germania, Olanda, Belgia şi Franţa. Turneul FREAK SHOW TOUR a inceput in aprilie 2013, dupa lansarea albumului FREAK SHOW, foarte apreciat atat in presa, cat si de publicul din intreaga Europa.

Dirty-Shirt-European-Freak-Show-Tour-2014-Map

Demo Dirtylicious

Videoclipuri oficiale:

Video live:

Turneul:

13/11 Replugged, Wien (A)
14/11 Bremer Metal Fest, BluesClub, BREMEN (D)
15/11 JC Blanko, EMMEM (NL)
16/11 Le Garage, Liège (B)
17/11 Underground, Koln (D)
18/11 El Diablo, Lille (FR)
19/11 Le Klub, Paris (FR)
20/11 Brin de Zinc, Chambéry (FR)
21/11 L’Ampérage, Grenoble (FR)
22/11 Korigan, Aix en Provence (FR)

Info turneu

Muzica: https://dirtyshirt.bandcamp.com/
Video: https://www.youtube.com/dirtyshirtoriginal
Facebook: https://www.facebook.com/DirtyShirtRomania
Site : www.dirty-shirt.com

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*