Orphaned Land a lansat piesa „Like Orpheus” în colaborare cu Hansi Kürsch (Blind Guardian), alături de un videoclip

Pe 26 ianuarie 2018, ORPHANED LAND lansează un nou material discografic, intitulat „Unsung Prophets & Dead Messiahs”, care va fi urmat și de un turneu european, în cadrul căruia va concerta, de asemenea, și formația maramureșeană DIRTY SHIRT, pentru patru show-uri, în Slovacia, Polonia, Ungaria și GermaniaBa mai mult, Orphaned Land va ajunge și în România, la Cluj Napoca, în data de 9 martie 2018!

Și pentru că nu mai este atât de mult până atunci, formația israeliană a lansat zilele trecute și prima piesă extrasă de pe viitorul album, intitulată „Like Orpheus”, bazată pe o poveste adevărată și cu o colaborare cu Hansi Kürsch de la Blind Guardian. Videoclipul piesei poate fi urmărit mai jos:

Conform blabbermouth.netKobi Farhi (Orphaned Land) declară despre piesă:

[…] „Povestea despre peșterea lui Platon și folosirea lui Orpheus este doar un simbol. În acest videoclip, am ales să spunem povestea unor metaliști din Orientul Mijlociu. Viețile lor zilnice par ca a fi oarecum ca într-o peșteră, cultura lor, felul în care se îmbracă și obiceiurile lor ar putea da impresia că sunt foarte diferiți, în timp ce adevărul este că ei de fapt scapă în aceași lume, lumea muzicii metal, timp în care ei nu se întâlnesc niciodată și nu pot începe să-și imagineze cât de similari sunt de fapt”.

Albumul cuprinde și aparițiile spectaculoase ale chitaristului Steve Hackett, dar și alți invitați la voce precum Hansi Kürsch (BLIND GUARDIAN) și Tomas Lindberg (AT THE GATES).

În România, Orphaned Land va ajunge în data de 9 martie, concertând la Cluj Napoca, în Flying Circus, alături de LUNARSEA (IT) și SUBTERRANEAN, dar și o trupă românască ce va fi anunțată în perioada următoare.

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziționa de pe www.AmBilet.ro, la următoarele prețuri:

49 lei  – Bilet pre-sale (primele 100 de bilete)
 59 lei  – Normal ticket
 65 lei  – La intrare în ziua concertului.

 

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*