Dirty Shirt pregătesc videoclip pentru „Pălinca”

Nu-i așa că iubiți rău de tot noul album Dirty Shirt? Nu-i așa că la prima notă din „Pălinca” v-ați aruncat papucii și ați început să săriți? Așa e, nu trebuie să vă ascundeți. Ba chiar spălați-vă pe picioare că trebuie să mai săriți la niște concerte despre care o să vorbim mai încolo.

„Pălinca” este, probabil, cea mai ascultată piesă de pe „Letchology”, album lansat pe 8 martie 2019 – cel mai bun cadou pentru doamne și domnișoare. Bine, m-am uitat pe Spotify, „Put It On” e cea mai ascultată cu peste 100.000 de accesări. Pentru asta, jos pălăria!

Acum că e sezonul de pus cele mai ponosite haine și mers la cules de prune, de porumb, de struguri și de ce se mai coace până la iarnă, de ce să nu îmbini utilul cu plăcutul? Formația a decis că dacă tot trebuie să strângă materia primă pentru următoarea tură de pălincă, ar fi foarte frumos să și filmeze un videoclip pentru piesă.

Momentan se află în post-producție, dar fotografia de mai jos promite multe:

Ce, voi nu mergeți să adunați prunele cu buldoexcavatorul? Nici cu tractorul? Nu? Of, bine. De o chestie suntem totuși siguri, având în vedere ideile pe care le-au avut pentru videoclipuri mai vechi și fotografia de mai sus: videoclipul pentru „Pălinca” va fi o plăcere vizuală la care o să ne uităm de o grămadă de ori, așa cum am făcut și cu „Maramu”, de exemplu.

„Pălinca” e acum una dintre piesele care se află obligatoriu în setlistul de concerte alături de „Maramu”, „Ride”, „Dirtylicious” și „Freak Show”, momente în care atât scena, cât și publicul, se rup.

Dar stați! Înainte de asta, trebuie să mergem la concerte că altfel nu se poate. Pentru că n-avem o dată exactă de lansare a videoclipului, vă invităm la următoarele concerte Dirty Shirt:

Biletele se achiziționează exclusiv prin AmBilet.ro la prețuri promoționale!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*