Crossing Eternity se află în studio pentru înregistrarea noului album!

1.009 vizualizări

Mai țineți minte știrea aia când vă spuneam că formația Crossing Eternity lucrează la noul album? Dacă nu, vă reîmprospătăm memoria cu vorbele liderului și chitaristului Manu Savu. Pe atunci se aflau în turneu cu Evergrey.

În fiecare seară suntem uimiți cu câtă generozitate, voie bună și chef de muzică suntem întâmpinați și asta ne invită în acel soi de transă să cântăm 150%, în ciuda oboselii acumulate în aceste două lungi turnee europene 🙂 Am testat și piese noi de pe noul album la care lucrez și suntem happy de reacția foarte bună a publicului. Aseară am cântat în Atena, iar acum suntem în drum spre Roma! Nu vreau să închei fără a mulțumi și fanilor din România care ne urmăresc și ne susțin pe Facebook, Instagram și alte canale media, sper să avem cât mai curând ocazia să ne vedem și cu ei! Metal Gods be with you all!”

Momentan, Gabriel Nicholas, cunoscut și ca „Guriță”, trage partea de voce pentru albumul care va conține 10 piese. Titlul nu este definitiv, însă băieții au fost de treabă și ne-au comunicat titlul provizoriu: „The Shadows Of My Demons”.

We are in the process of recording the vocal tracks for our new album! So … it's Gabriel's time to endure penitance!…

Geplaatst door Crossing Eternity op Maandag 26 augustus 2019

„The Rising World”,  primul album al formației româno-suedeză Crossing Eternity a fost nominalizat de către revista World Of Metal pentru cel mai bun album Power Metal din 2018. Așadar, după o „analiză audio amănunţită”, acest album intră oficial (alături de alte materiale importante dintre care amintim „The Sacrament Of Sin” al celor de la Powerwolf) în Top 20 – cele mai bune albume Power Metal din 2018.

Pentru mine, complet necunoscuţi. În unele cazuri stau şi lucrez de acasă, caut amănunţit materiale audio selectând dintre cele apărute cu ceva mai mult timp în urmă, însă, în cazul trupei Crossing Eternity ceva mi-a atras imediat atenţia şi am preferat să rămân aici, în realitate, pentru că exista ceva mai mult decât arată la prima vedere şi vreau să descopăr. Încă de la primele acorduri am devenit brusc interesat, şi tot ceea ce voiam să fac în momentul respectiv, era să ascult acest uriaş CD. Aceasta trupă româno-suedeză a reuşit să creeze un album care te face să-l asculţi din prima şi până în ultima secundă. Şi, chiar și atunci când credeam că am auzit totul,  mi se confirmă vechea zicală…”până când murim, noi învățăm întotdeauna”, aflu cu surprindere, că atunci când creativitatea este bine explorată, ne permite să creăm ceva diferit într-un mod foarte simplu… dar suficient, atăt cât să te facă să vrei să vorbeşti mult despre sonoritătile acestui album.

Image may contain: 1 person

Crossings Eternity reuşeşte o creație impresionantă, ce are la bază un power metal simfonic, zonă în care trupa navighează în largul ei, prin toate mijloacele acestui gen, cu influente folk şi jazz,  într-o atmosferă plină de ritm, tăiată uneori de momente mai lente, unde apar solouri ameţitoare care dau forța necesară pentru ca barca să continue să navigheze! (M.C.)

Dacă n-ați ascultat până acum, probabil acest review v-a convins s-o faceți, așa că v-am pregătit câteva piese mai vechi pe care să le savurați până apare ceva nou:

Hello immortals! Your Crossing Eternity vampires shredding Athens with no mercy!:) (Phone capture)#crossingeternity #live #touring #metaltour #manusavu #heavymetal #powermetal #symphonicmetal

Geplaatst door Crossing Eternity op Donderdag 1 augustus 2019


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*