Depeche Mode party in Bucuresti

335 vizualizări
Fan Club For the Masses DM Romania va invita sa fiti prezenti la o seara de auditie dedicata trupei Depeche Mode, in asteptarea unui nou material discografic, ce va fi lansat pe 26 martie 2013, album ce va purta numele „Delta Machine”.
O seara in care vom asculta si vom dansa pe ritmurile melodiilor ale uneia dintre cele mai longevive trupe in plan muzical de-a lungul anilor si in plus alte hituri muzicale legate de curentul muzical din care fac parte cei de la DM si anume pe ritmurile new-wave, synth-pop si electro.
De asemenea vom asculta in premiera noul album, cat si noul single „Heaven”, alaturi de B-Side-ul „All that`s mine”, adaugand binenteles si cateva mix-uri aparute recent la piesele proaspat iesite din studio.
Din program nu va lipsi proiectia video, dar si concursuri, plus alte surprize dedicate fanilor trupei si nu numai, astfel incat distractia este garantata pana dimineata in zori !
Vino sa creeam energia unui concert Depeche Mode, la care cu totii asteptam sa luam parte in aceasta vara, cand va avea loc turneul de promovare al noului album!
Programul muzical va fi asigurat de: DJ Andrei Depeche, DJ von Marius si DJ Gabi Demo.
Intrare: 10 RON (inclus in pret una din urmatoarele bauturi: Tuborg, bere draft, cola, cafea)

Sursa: Comunicat Ageless Club

Nota: Petrecerea va avea loc pe data de 30 martie in Ageless Club din Bucuresti incepand cu orele 22:00.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*