HÆLOS va deschide concertul Depeche Mode din 26 iulie, de la Arena Națională

Trupa HÆLOS va deschide concertul Depeche Mode, care va avea loc la Arena Națională din București, pe data de 26 iulie 2023. Formația britanică se va alătura turneului mondial intitulat Memento Mori, primul turneu al trupei Depeche Mode după mai mult de cinci ani și al 19-lea al carierei lor.

Biletele pentru concertul de la București s-au pus în vânzare pe Entertix.ro.

Formația HÆLOS a luat ființă în Marea Britanie, la Londra, în anul 2014, piesele lor oglindind perfect dinamica vieții urbane, ca o lungă și anevoioasă călătorie de la disperare la alinare, de la stres și suferință la refugiu și alinare. Trupa alcătuită din Lotti Benardout, Dom Goldsmith și Daniel Vildosola se remarcă prin piese ce sună ca un ritual, ca un complicat mecanism de a gestiona momentele dificile ale vieții cotidiene.

Depeche Mode au pornit în turneul mondial Memento Mori după ce lansaseră, în luna martie, albumul cu același nume, cel de-al 15-lea material discografic complet din spectaculoasa lor carieră.

Martin Gore a declarat despre Memento Mori: „Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioadă. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că el asta și-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte”.
„Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să vi-l prezentăm live”, a adăugat Dave Gahan.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*