Concert Drop Out Of Life, Killer Victim, Ropeburn si Rabbit in Craiova!

ARTIST FEE: 10 LEI (cu un shot de tequila inclus in pret)
Duminica, 21 decembrie, va invitam in locatia prietena, Perdido Station din strada Petre Carp nr. 27 pentru un combo hardcore/punk/metal!
In recital, formatiile bucurestene Drop Out Of Life (metallic hrd-core), Killer Victim (metallic hardcore) si Ropeburn (metal/hardcore/sludge), avand ca gazda primitoare la deschidere tanara trupa craiovena de alternative metal, Rabbit.
DROP OUT OF LIFE este o trupa din Bucuresti care combina pasaje agresive de grindcore cu elemente din metal progresiv, punctate de mentalitatea DIY si mesajul puternic antisocial din muzica. Live, trupa pune accent pe energia prestatiei si contactul cu publicul.
Formata in 2013, trupa a lansat un demo (NH+) si in prezent este in mijlocul inregistrarilor pentru un nou material.
KILLER VICTIM a aparut din dorinta de a participa la cladirea scenei DIY din Bucuresti. Muzical, combina elemente din hardcore/metal/punk si au o pozitie clara impotriva nationalismului, comercialismului, extremismului religios sau politic, discriminarii de orice fel (bazata pe rasa, etnie, gen, orientare sexuala, etc.) valori ce le consideram fundamentale in scena hardcore/punk si fara de care consideram ca o astfel de trupa nu se poate lipsi. Dorim sa transmitem felul nostru de a vedea lucrurile respective, in context cu viata noastra de zi cu zi.
ROPEBURN este o trupa care exploreaza sound-ul hardcore punk, metal si sluge exprimandu-se in cel mai placut mod posibil. Apucand strans de gat muzica, Ropeburn alege religia, traumele personale si angoasa ca si conceptele lirice. Incapatanata si cu o atitudine aproape nihilista, trupa isi gaseste alinare in muzica groovy, agresiva si zgomotoasa pe care o canta.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*