Changing Skins se pregateste pentru 2014. Vino la ultimul concert al trupetilor din acest an!

386 vizualizări
Formatia bucuresteana CHANGING SKINS se pregateste pentru o seara importanta. 
 
Astazi, 28 noiembrie 2013, trupetii vor oferi ultimul concert de anul acesta, urmand ca membrii grupului sa se concentreze pe inregistrarea noului disc, care va aparea in cursul lui 2014. Evenimentul va avea loc in Panic! Club, de la ora 22. 
 
Pe data de 23 a acestei luni, Changing Skins a sarbatorit doi ani de existenta, intesati de activitati care ar face mandru orice artist. 
 
Dupa un prim album, autointitulatul „Changing Skins” aparut in 2012, numeroase concerte, aparitii TV si 3 hituri insotite de videoclipuri foarte bine cotate, formatia este gata sa faca urmatorul pas din cariera si sa isi indrepte atentia spre follow-up-ul discului de debut. 
 
Horatiu Ghibu, solistul trupei, promite un concert exceptional in seara aceasta in Panic! Club din Bucuresti. 
 
Sunt foarte emotionat inainte de acest ultim concert CHANGING SKINS din 2013. Am petrecut clipe de neuitat la Sibiu impreuna cu OneNightStand si publicul sibian. Sper ca si in PANIC sa fie aceeasi atmosfera incediara. Pregatim un recital de zile mari alaturi de prietenii nostrii si am mare incredere in consumatorii adevarati de muzica din Bucuresti. Get ready for THE rock show!”
 
Changing Skins va urca pe scena din Panic! Club alaturi de formatia de high voltage rock’n’roll Onenightstand, originara din Sibiu. Impreuna, cele doua grupuri vor oferi niste prestatii incarcate de rock de inalta clasa. 
 
Fanii trupelor sunt asteptati in Panic! Club din Bucuresti, incepand cu ora 22. Pretul biletului este de 15 lei. 
Afis-Changing-Skins-28.11.2

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*