Electric Masking Band – byron la The Silver Church, bal mascat

486 vizualizări
Dupa aniversarea a 8 ani in cadrul concertului Electric Marching Band de la Cluj, byron se serbeaza si la Bucuresti cu un nou concert / bal mascat asa cum a devenit traditia de cativa ani incoace. De data aceasta evenimentul va avea loc in The Silver Church (cal. Plevnei, nr. 61) pe data de 18 decembrie, incepand cu ora 21:00!
Dresscode recomandat: bal mascat / costume party
S-au facut 8 ani de la primul concert byron, sold-out in Laptaria Enache pe 1 decembrie 2006, iar trupa nu incetineste ritmul deloc. Dupa trei albume de compozitii proprii (Forbidden Drama – 2007, A Kind of Alchemy – 2009 si 30 Seconds of Fame – 2013), doua proiecte speciale (Perfect – 2011 cu prelucrari ale unor piese romanesti cunoscute si Melancolic – 2014, coloana sonora a serialului original HBO „Ramai cu mine”) si doua concerte filmate difuzate pe MTV respectiv HBO (Acoustic Drama – 2008 si Live Underground – 2012, filmat in Salina Turda), byron pregatesc acum o noua productie video: Electric Marching Band cu Muzica Militara Bistrita si Corul Excelsior, concert filmat la Teatrul National Cluj-Napoca cu ocazia concertului extraordinar de pe 2 decembrie.
byron – Cu capul in nori (official video)
Puneti-va asadar costumele de bal si haideti joi, pe 18 decembrie, in The Silver Church (cal. Plevnei nr. 61, Bucuresti) pentru a le ura „la multi ani” celor de la byron! Circul va incepe de la ora 21:00 iar dresscode-ul recomandat este de bal costumat.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*