Concert byron la Constanta

Dupa primul concert din turneul de promovare a DVD-ului Live Underground, byron revin la Constanta vineri, pe 9 noiembrie, in Club Doors. Baietii vor aduce cu ei cel mai nou single – Road Trip – si nu e exclus sa cante si alte piese de pe urmatorul album de studio.

byron au inceput deja inregistrarile pentru urmatorul album, care va fi lansat in primavara anului viitor. Primul single de pe acesta este Road Trip, piesa care a fost compusa de catre Dan Byron in luna februarie 2012 in timpul unei competitii internationale pentru compozitori. Provocarea la care au luat parte cei inscrisi a fost sa compuna si sa inregistreze un album intreg (10 piese) in cea mai scurta luna din an, iar Dan a trecut cu brio de termenul limita. O mare parte din piesele compuse atunci vor putea fi auzite pe urmatorul album.

De asemenea, nu vor lipsi din program nici piese de pe primele doua albume de studio, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy (disponibile la download gratuit http://www.byronmusic.ro/blog/pay-with-a-tweet/899″ href=”http://www.byronmusic.ro/blog/pay-with-a-tweet/899″ target=”_blank”>pe blogul trupei contra unui post pe Facebook sau Twitter), si nici “vechi piese noi” de pe albumul de preluari si prelucrari Perfect.


Road Trip (videoclip AICI)

Cu capul in nori (varianta Road Trip in limba romana AICI)

Haideti asadar vineri seara, pe 9 noiembrie, in Club Doors din Constanta (str. Traian, nr. 68A)   pentru un super-concert electric cu cei de la byron! Concertul va incepe de la ora 22:00. Informatii suplimentare la numarul de telefon 0763 66 16 22

byron:
Dan Byron- voce, chitara acustica, flaut
Costin Oprea – chitara electrica
6fingers- clape, chitara acustica, voce
Laszlo Demeter- bass
Dan Georgescu- tobe

Sursa: Comunicat byron Management


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*