Tiarra si E-An-Na au fost la „inaltime” la Kavarna Rock Festival

În weekendul care tocmai a trecut, în țara vecina s-a desfășurat KAVARNA ROCK FESTIVAL, un eveniment cu o tradiție atât pentru rockerii din Bulgaria cât și pentru amatorii de sonorități rock & metal din zona de sud a țării noastre. Evenimentul a fost cu atât mai interesant pentru noi cu cât la acest festival au fost invitate, pe langă formații renumite precum Alex Rudi Pell, Avantasia, Soilwork, Myrath, Therion etc. și două formații din România: E-AN-NA si TIARRA.

Calitatea recitalurilor si feedback-ul excelent din partea publicului prezent a facut ca aceste formatii sa fie luate in vizor si de alti promoteri din tara vecina, pentru cateva concerte ce se vor desfasura in toamana acestui an la Sofia.

„Pentru trupa Tiarra, participarea în cadrul Kavarna Rock Fest, a fost și este mereu o experiență deosebit de placută, locația, organizarea și sonorizarea fiind impecabile iar publicul mereu extrem de entuziast și primitor. Prima data, am urcat pe scena Kavarna Rock Fest în anul 2014, în cadrul concursului Black Sea Battle of the Bands, anul acesta, am avut plăcerea și onoarea să fim invitați să cântăm pe aceeași scenă cu trupe precum Last Hope, Myrath, Soilwork și Avantasia. Kavarna este un loc unde ne simțim ca acasă și vom reveni mereu cu mare drag.” declară Anda Pomponiu, solista trupei Tiarra

”Ne-am simţit excelent la Kavarna Rock Fest. Oamenii din staff s-au purtat ca nişte adevăraţi profesionişti, iar tot ce nu a fost ok (adică nişte detalii minore de ordin tehnic) le-au rezolvat în 2-3 minute. Publicul ne-a primit cu entuziasm, în ciuda căldurii şi a faptului că abia se deschiseseră porţile stadionului. Faptul că am cântat în faţa unui public nou, dar am fost primiţi cu acelaşi entuziasm, înseamnă foarte mult pentru noi, şi sperăm să reprezinte o poartă către noi tărâmuri pe care să le cucerim. E de menţionat că am văzut şi fani români prin public, lucru pentru care suntem foarte recunoscători. Am fost invitaţi la 2 interviuri filmate pentru publicul bulgar, dintre care unul difuzat în direct, iar cei care ne-au luat interviul au fost, de asemenea, oameni foarte faini care şi-au manifestat încântarea faţă de muzica pe care o facem. Sperăm să revenim cât de curând!” a declarat formatia E-An-Na.

Ne bucuram ca formatiile autohtone reusesc sa isi faca auzita muzica si pe alte meleaguri si le dorim un public cant mai numeros la urmatoarele evenimente.

Reamintim ca, in urmatoarea perioada, E-An-Na  va sustine recitaluri la Celtic Festival din Beclean si Rock Over Ludus, iar Tiarra va sustine alte cateva concerte printre care si la Rock Over Ludus.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*