White Walls: „Lucrurile functioneaza asa cum ne-am dorit”

366 vizualizări

WHITE WALLS, avangarda metalului progresiv in Romania, inregistreaza succes dupa succes vara aceasta!
 
Dupa ce formatia a anuntat ca a terminat munca la follow-up-ul lui „Mad Man Circus” si ca este foarte multumita de rezultatul final, reusitele continua cu sezonul concertistic. 
 
Editia din 2013 a „B’Estfest Summer Camp” a insemnat o prestatie live exceptionala din partea grupului constantean, care a fost intampinat de uralele publicului deja cunoscator al creatiilor WW. 
 
Dupa participarea la acest eveniment, unul dintre cele mai importante de pe piata autohtona de entertainment, White Walls este mandra sa anunte ca se afla pe afisele a alte doua fest-uri mari: „Peninsula” si „Rock The City 2013”
 
Formatia va canta pe data de 20 iulie 2013 pe „Cluj Rocks Stage” la editia de anul acesta a „Peninsula” iar pe 28 iulie va presta in deschiderea trupelor Trivium, Bullet For My Valentine si Rammstein la „Rock The City”!
 
Suntem foarte bucurosi si multumiti de tot ce se intampla cu trupa in momentul de fata. Lucrurile functioneaza asa cum ne-am dorit: dupa Rocker’s Challenge si B’estfest urmeaza Peninsula, Rock The City si Bucovina Rock Castle, festivaluri la care suntem onorati sa participam. Albumul evolueaza foarte repede in faza de mix, am filmat si primul nostru videoclip „oficial” pe care il vom lansa la toamna, toate lucrurile astea ne fac fericiti„, a declarat Marian Mihaila (tobe). 
 
Noul disc al grupului va fi lansat in cursul acestui an si a fost inregistrat in trei studiouri diferite. Marian Mihaila (tobe) si Alexandru „DASU” Dascalu (Chitara) la Next Dog Studio (Bucuresti), Eugen Brudaru (voce) la Luna Recording Studio in Cluj-Napoca, iar Serban Ionut Georgescu (bas) la Nocity Studio din Bucuresti.
 
In curand, formatia va prezenta un material „making-of” inedit. Ramaneti pe fir!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*