Afla numele primei formatii confirmate la Posada Rock 2013

LUNA AMARA, cea mai complexa si mai controversata aparitie muzicala a scenei rock romanesti din anii 2000 incoace, va sustine un recital, in ziua de 7 septembrie 2013, la editia din acest an a festivalului concurs Posada Rock.
Cenzurata din cauza opiniilor politice transante, cu un clip pe tv atunci cand inca nu exista un album, o noutate absoluta prin integrarea sunetului de trompeta intr-un sound alternative rock/metal, Luna Amara si-a format un public al sau, un public care vrea sa inteleaga mai mult, care vrea sa se implice mai mult.
De la debutul lor in 2000, trupa a sustinut peste 700 de concerte atat in Romania – unde au participat la toate festivalurile importante – cat si in Ungaria (Sziget Festival 2005 si 2007), Bulgaria, Turcia, Germania, Olanda si Franta (East West Fest 2006, Lille).
Formatia este compusa din: Nick Fagadar (voce, chitara), Mihnea Blidariu (voce, chitara, trompeta), Serban Ontanu (chitara), Sorin Moraru (bass) si Razvan Ristea (tobe).
Festivalul Posada a debutat in anul 1986 si se desfasura anual, timp de 3 zile in septembrie, la Teatrul de Vara al Casei de Cultura „Tudor Musatescu” din Campulung. A fost apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din Romania” (Dictionarul Rock Pop Folk – Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999). Dupa o perioada de pauza, festivalul a fost reluat incepand cu anul 2011, reusind sa readuca la Campulung, de data aceasta pe Stadionul Municipal, atmosfera de rock atat de draga muscelenilor.

Sursa: Comunicat Posada Rock


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*