Varg Vikernes (Burzum) a fost eliberat din inchisoare

619 vizualizări

Varg Vikernes, pe care il cunoastem toti de la BURZUM, a fost eliberat dn inchisoare impreuna cu sotia lui, Marie Cachet, in varsta de 25 de ani.

Muzicianul a mai fost incarcerat si a facut 15 ani de inchisoare dupa ce l-a injunghiat pe chitaristul Oystein „Euronymous” Aarseth in 1993. Dupa ce a primit manifestul lui Anders Breivik, criminalul care a ucis 77 de oameni in Norvegia printr-un atac terorist, Vikernes a avut foarte multe probleme cu legea.

Varg a recunoscut mereu ca este rasist si ca sprijina miscarea Frontului National Francez, o grupare extremista.

Varg nu a planuit niciun atac terorist. Armele au fost cumparate pentru timpul liber al cuplului si pentru a le satisface filosofia existentiala. Vikernes vrea doar sa traiasca in pace alaturi de familia sa. Totul a fost facut cat se poate de vizibil si fara cea mai mica incercare de a ascunde ceva. Este vorba despre ideea cuplului de a supravietui in orice situatii„, a declarat Julien Freyssinet, avocatul lui Vikernes.

Varg Vikernes a fost „sub observatia” politiei ani in sir iar aceasta s-a hotarat sa intervina dupa ce sotia muzicianului a procurat armele


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*