Royal Mail omagiază Iron Maiden lansând 12 timbre speciale

Royal Mail- Iron Maiden's Eddie Stamp
Royal Mail- Eddie Stamp

Iron Maiden este a cincea trupă care a fost vreodată imortalizată sub forma de timbre de către Royal Mail. Aceștia au lansat de curând 12 timbre speciale Iron Maiden – opt cu imagini live și patru cu mascota trupei, Eddie.

Legendele heavy metal-ului se alătura trupelor The Beatles, Pink Floyd, Queen și The Rolling Stones, devenind a cincea trupă care va fi imortalizată sub forma de timbre, disponibile pentru precomandă. Timbrele intră în vânzare generală din 12 ianuarie. 

 „Am fost cu toții absolut uimiți – în sensul bun! – când am auzit prima dată despre proiectul comemorativ. Și, am rămas aproape fără cuvinte când am văzut timbrele pentru prima dată”, spune Steve Harris. „Arată superb și cred că surprind cu adevărat esența și energia Maiden. Suntem cu toții foarte mândri că Royal Mail a ales să onoreze moștenirea trupei astfel și știm că fanii noștri se vor simți la fel.”

Managerul Iron Maiden, Rod Smallwood, continuă: „Fiind o trupă care, de peste 40 de ani, nu a cântat niciodată după regulile nimănui, este foarte îmbucurător să-i vezi onorați în țara natală în acest fel. Suntem mândri să arătăm cum acești șase membri ai trupei încă atrag din ce în ce mai mulți fani în fiecare an cu muzica lor și spectacolele lor legendare – pe care cred că aceste timbre le surprind foarte bine. De asemenea, este fantastic că și Eddie a fost onorat. Este incredibil să ne gândim că Majestatea Sa, odihnească-se în pace, le-a văzut și le-a împrumutat silueta ei iconică.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*