The Winery Dogs lansează videoclipul single-ului Mad World

The Winery Dogs
The Winery Dogs

The Winery Dogs este un trio format din chitaristul/vocalistul Richie Kotzen, basistul/vocalistul Billy Sheehan și toboșarul/vocalistul Mike Portnoy. Trupa va lansa al treilea album, III, pe 3 februarie, prin Three Dog Music. Pe urmele primelor două albume, III a fost din nou produs de The Winery Dogs și mixat de Jay Ruston.

Videoclipul oficial regizat de Vicente Cordero pentru a doua melodie din III, Mad World,  a fost filmat în Los Angeles. Filmările au avut loc în noiembrie anul trecut.

În 2015-2016, Kotzen, Sheehan și Portnoy au pornit împreună să-și prezinte proiectul hardcore, construind pe succesul materialului Hot Streak. Au făcut turnee pe tot globul. Artiștii s-au concentrat pe diverse alte proiecte pentru următorii câțiva ani. Dorul de public i-a stârnit din nou…

„Am vrut să facem un turneu”, confirmă succint Kotzen despre cele 22 de concerte The Winery Dogs la începutul anului 2019, turneu numit Who Let The Dogs Out. Portnoy spunea: „A fost un mic turneu distractiv care ne-a reaprins entuziasmul. Și tot atunci am știut că un al treilea album era cu siguranță în în cărți.” Sheehan adaugă: „Revenirea a fost cu adevărat revigorantă. Ne-am putut relaxa puțin și ne-am bucurat să fim împreună pe scenă, cântând fără nicio presiune. A fost un lucru frumos”.

Revigorați, The Winery Dogs au fost motivați să înregistreze din nou. Au lucrat inițial împreună în studioul de acasă al lui Kotzen din California de Sud. „Ceea ce este relevant este ca viziunea din capul și inima mea să iasă din difuzoare.”, afirma Kotzen.
III este continuarea albumului aclamat de critici Hot Streak, lansat pe 2 octombrie 2015 la Loud & Proud Records. Debutul auto-intitulat din 2013, îi adusese deja în diferite topuri de albume Billboard.

III track listing:

  1. Xanadu
  2. Mad World
  3. Breakthrough
  4. Rise
  5. Stars
  6. The Vengeance
  7. Pharaoh
  8. Gaslight
  9. Lorelei
  10. The Red Wine

Pe lângă noua muzică, fanii vor fi, de asemenea, încântați să afle că The Winery Dogs începe un turneu pe 15 februarie în Greensburg, Pennsylvania. Turneul se va numi 202III World Tour

The Winery Dogs- III
The Winery Dogs- III

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*