The Winery Dogs lansează clipul piesei Xanadu

The Winery Dogs dec 2022
The Winery Dogs dec 2022

The Winery Dogs este un trio format din chitaristul/vocalistul Richie Kotzen, basistul/vocalistul Billy Sheehan și bateristul/vocalistul Mike Portnoy. Ei vor lansa al treilea album, III, pe 3 februarie 2023, prin intermediul casei de discuri Three Dog Music. Pe urmele primelor lor două albume, III a fost produs de The Winery Dogs și mixat de Jay Ruston.

Prima melodie lansată, Xanadu, a avut premiera mondială în cadrul emisiunii Trunk Nation With Eddie Trunk de la SiriusXM. Acum este disponibil și în formate digitale.

Portnoy afirmă: „Este una dintre cele mai feroce piese de pe album”. De la apelul clar pentru conexiune și înțelegere socială din Mad World până la realizările personale din Breakthrough, la domnia incontestabilă a piesei Pharaoh și revărsarea de energie de închidere a albumului din The Red Wine, toate cele peste 50 de minute din III demonstrează armonii îndrăznețe.

„Am vrut să facem un turneu”, confirmă succint Kotzen despre cele 22 de concerte The Winery Dogs la începutul anului 2019, turneu numit Who Let The Dogs Out. Portnoy spunea: „A fost un mic turneu distractiv care ne-a reaprins entuziasmul. Și tot atunci am știut că un al treilea album era cu siguranță în în cărți.” Sheehan adaugă: „Revenirea a fost cu adevărat revigorantă. Ne-am putut relaxa puțin și ne-am bucurat să fim împreună pe scenă, cântând fără nicio presiune. A fost un lucru frumos”.

Revigorați, The Winery Dogs au fost motivați să înregistreze din nou. Au lucrat inițial împreună în studioul de acasă al lui Kotzen din California de Sud. „Ceea ce este relevant este ca viziunea din capul și inima mea să iasă din difuzoare.”, afirma Kotzen

III este continuarea albumului aclamat de critici Hot Streak, lansat pe 2 octombrie 2015 la Loud & Proud Records. Debutul auto-intitulat din 2013, îi adusese deja în diferite topuri de albume Billboard.

III track listing:
01. Xanadu
02. Mad World
03. Breakthrough
04. Rise
05. Stars
06. The Vengeance
07. Pharaoh
08. Gaslight
09. Lorelei
10. The Red Wine
Pe lângă noua muzică, fanii vor fi, de asemenea, încântați să afle că The Winery Dogs începe un turneu pe 15 februarie în Greensburg, Pennsylvania. Turneul se va numi 202III World Tour

The Winery Dogs- III
The Winery Dogs- III

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*