Skillet va lansa Dominion: Day Of Destiny (Deluxe Edition) în februarie

Skillet band aug 2021
Skillet band aug 2021

Skillet vor lansa Dominion: Day Of Destiny (Deluxe Edition) pe 17 februarie 2023. Cu cinci piese noi, inclusiv viitorul single Psycho In My Head, proiectul este un upgrade pentru  cel mai recent album de studio Skillet, Dominion, lansat în ianuarie 2022. Piesa Finish Line, îl are ca invitat pe Adam Gontier (fostul Three Days Grace).

Skillet și Theory Of A Deadman au anunțat recent turneul Rock Resurrection, cu sprijin de la Saint Asonia, care va începe pe 17 februarie în Indiana.. Călătoria de 25 de zile include opriri în Milwaukee, Detroit, Boston, Cleveland, St. Louis, Dallas, Denver, Phoenix și multe altele.

„Suntem atât de încântați ca fanii noștri să audă Psycho, Finish Line și celelalte piese noi. Și să plecăm din nou în turneu cu prietenii noștri de la Theory!”, spune John Cooper de la Skillet. „Au trecut câțiva ani de la ultimul nostru turneu împreună. De data aceasta ni se alătură și prietenii noștri din Saint Asonia. Așteptăm cu nerăbdare să începem 2023 în mod corect, unindu-ne forțele pentru un show rock super energic! Panheads, pregătiți-vă!”

Day Of Destiny deluxe edition track listing (*piese noi):
01. Surviving The Game
02. Standing In The Storm
03. Dominion
04. Valley Of Death
05. Beyond Incredible
06. Destiny
07. Refuge
08. Shout Your Freedom
09. Destroyer
10. Forever Or The End
11. Ignite
12. White Horse
13. Crossfire*
14. Psycho In My Head*
15. Finish Line (with Adam Gontier)*
16. Unbreakable Soul*
17. The Defiant*

Skillet- Dominion Day Of Destiny
Skillet- Dominion Day Of Destiny

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*