Harakiri For The Sky lansează videoclipul piesei „Mad World”

HARAKIRI FOR THE SKY  lansează videoclipul pentru „Mad World” și anunță re- înregistrările primelor două albume.

În ultimul deceniu, HARAKIRI FOR THE SKY au devenit pionierii mișcării post black metal, au câștigat un număr semnificativ de urmăritori la nivel mondial cu „III: Trauma” și chiar au intrat în topurile germane pe locul 4 cu cel mai recent album „Maere”. Pentru aniversarea a 10 ani de la albumul lor de debut, duo-ul austriac, format din multi-instrumentistul și compozitorul M.S. precum și vocalistul și textierul J.J., se vor scufunda adânc în trecutul lor.

Deoarece trupa nu a fost niciodată pe deplin mulțumită de producția primelor două albume, „Harakiri For The Sky” și „Aokigahara”, ei au decis să nu doar re- masterizeze, ci chiar să re- înregistreze ambele materiale discografice în întregime, împreună cu colaboratorul de lungă durată Krimh la tobe și cu o coperta reproiectată de Art Of Maquenda. Versiunile re- înregistrate vor fi lansate pe 9 decembrie prin intermediul AOP Records.

Harakiri for the Sky este o trupă austriacă de post black metal, formată la Salzburg și Viena în 2011 de vocalistul JJ (Michael V. Wahntraum) și multi-instrumentistul Matthias Sollak, care activase în trupa de black metal Bifröst. Au lansat cinci albume de studio – Harakiri for the Sky (2012), Aokigahara (2014), III: Trauma (2016), Arson (2018) și Mӕre (2021) – prin casa de discuri germană AOP Records.

Pentru spectacole live, lui JJ și Sollak li se alătură basistul Thomas Dornig, bateristul Mischa Bruemmer și chitaristul Marrok.

Recent, vocalistul J.J. a anunțat, de asemenea, primul său roman intitulat „Die Asche vergangener Winter”. Va exista și o versiune în engleză numită „Snowburial”, tradusă de chitaristul Daniel Lang.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*