Vezi cine va urca pe scenă alături de Harakiri for the Sky la Cluj!

302 vizualizări

Dacă vreți să ieșiți din casă și nu știți pe unde să mergeți, reamintim că pe data de 17 mai 2019, clujenii se vor bucura de un concert Harakiri for the Sky în Flying Circus. Alături de ei vor urca bulgarii de la Magnetic.

Fondată în 2011 in Viena, Austria, scopul trupei Harakiri for the Sky a fost să creeze un amestec unic de melancolie și agresivitate regăsite în sonorități ce îmbină black metal cu post-rock atmosferic. Odată cu lansarea a trei materiale de succes și a unor turnee constante în peste 20 de țări din Europa, Harakiri for the Sky s-a transformat într-una dintre cele mai renumite titulaturi de gen! În luna februarie, trupa a lansat cel de-al patrulea album, intitulat „Arson”, avându-l în spatele bateriei pe Kerim „Krimh” Lechner de la Septicflesh.

Alaturi de ei vor urca cei de la Magnetic, din Bulgaria, o trupă de modern metal din Sofia. Stilul lor seamănă mult cu NU Metal/crossover, cu versuri concentrate pe zona socială, tonuri joase și un groove incredibil.

Biletele pentru concertul Harakiri for the Sky & Magnetic din data de 17 mai 2019 @ Flying Circus, Cluj, se pot achiziționa pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • 35 lei – Early Bird (primele 100 bucati)
  • 40 lei – Presale (până pe data de 16.05.2019, inclusiv)
  • 50 lei – At The Door (în ziua evenimentului)

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*