Logan Mader (ex-Machine Head) despre aniversarea de 25 de ani „Burn My Eyes”

Machine Head
Machine Head
341 vizualizări

Formația americană Machine Head a reînregistrat albumul de debut „Burn My Eyes” pentru aniversarea de 25 de ani de la lansare. Line-up-ul îi include pe Chris Kontos (primul toboșar), Logan Mader (primul chitarist), Robb Flynn și Jared MacEachern. Albumul a fost reînregistrat la Sharkbite Studios în Oakland, California.

Într-un interviu coordonat de jurnalistul Dom Lawson, Mader vorbește despre impactul albumului, cum e să cânți cu Chris Kontos și Robb Flynn pentru prima dată după 20 de ani și nerăbdarea de a începe turneul aniversar alături de ei.

Recent, membrii trupei s-au adunat și au revizuit și discutat despre acest album pentru prima dată după mai bine de două decenii, încercând să-și amintească unde au scris piesele, cum s-au întâlnit și pățania cu pornirea alarmei de incendiu din studioul Fantasy de la fumat prea multă iarbă.

Fondatorul Robb Flynn spune că atmosfera dintre ei e foarte pozitivă, iar Logan și Chris sunt într-o formă fenomenală din punct de vedere muzical.

Mader adaugă: „E o mare onoare pentru mine să iau parte la celebrarea celor 25 de ani de „Burn My Eyes”! E greu de crezut că se întâmplă asta. Mă simt de parcă aș fi câștigat la loteria chitariștilor… din nou! Faptul că BME e încă relevant în ziua de azi se datorează lui Robb și felului în care a ținut trupa în viață pentru două decenii jumate. Îi sunt recunoscător pentru asta!”

Toți membrii trupei sunt siguri că showurile live sunt demne de ținut minte și de neratat, acum că formula originală Machine Head e reunită pentru a cânta primul album cap-coadă, dar cu mai multă experiență muzicală în spate.

Din păcate, turneul aniversar nu trece și prin România, dar poate aveți norocul să ajungeți la unul dintre showurile de pe afișul de mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*