Crazy Town In Your Town!

Observator Bn împlinește 10 ani de existență pe care îi sărbătorim printr-un eveniment special: Crazy Town in Your Town, în data de 8 august, 2019 @ Baza de agrement MHC, Bistrița – un concert cu legendara formație Crazy Town care împlinește 20 de ani de de la înființare!

Invitați speciali sunt Punkarta și Riot Monk, dar mai avem și alte surprize în program pe care le vom anunța pe parcurs!

Biletele se pun în vânzare LUNI, 13 MAI 2019, exclusiv pe AmBilet.ro. Mai multe detalii în curând pe evenimentul oficial de pe facebook.

Crazy Town (rapcore, raprock. nu metal, alternative rock – Los Angeles, California) readuc energia anilor ’90 pe scena bistrițeană, cu un concert ce va atinge corzile sensibile a marilor nostalgici, dar și pe cele ale amatorilor de dans. Activă de mai bine de doua decenii, trupa a reușit să își păstreze statutul de element-simbol al scenei alternative americane.
Creatori ai hit-urilor precum „Butterfly“ sau „Revolving Door“ au rămas fideli compozițiilor ce îmbină rap-rock, nu-metal și beat-uri sinuoase, cu acel ceva ce hipnotizează și reușește, cu fiecare concert, să ridice în picioare săli pline de oameni!

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/ Alternative încă din 2015. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul album, publicul a apreciat stilul lor fresh, sound-ul lor aparte, după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ.

PUNKARTA a luat naștere în 2018 în Bistrița și e o trupă alcătuită din trei instrumentaliști și doi MC care au o energie aparte și vin cu o mixtură de rock/rap și influențe progressive funk.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*