Comunicat: Amănunte despre formațiile participante la Way Too Far Rock Festival 2019

1.790 vizualizări

Way Too Far Rock Festival, prescurtat, WTF, este un eveniment  care își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.

Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock.

Way Too Far Rock Festival 2019 (ediția a III-a) va avea loc  în perioada 9-11 august, zona metropolitană Oradea,  KingsLand, comuna Ineu.

KingsLand se află în localitatea Ineu, la 15 km de Oradea. Baza de agrement se întinde pe o suprafață de 60 de hectare și cuprinde un restaurant, un centru de echitație, teren de golf, aerodrom și 3 lacuri cu o suprafață de 10h.

Timp de trei zile și trei nopți, domeniul KingsLand se va transforma într-un spațiu pentru concerte rock, dar și diverse spații de relaxare, pe malul lacului, unde se vor proiecta filme, vor avea loc workshop-uri, vor fi amenajate baruri și se va mixa muzică. Festivalul va avea trei scene: main-stage, chill-out & drum & bass stage, jam session stage (zona VIP pentru care se va percepe o taxă suplimentară).

Trupe confirmate: Omul cu Șobolani, Implant pentru Refuz, Altar, Bucovina, Dirty Shirt, Iris, N.O.R , Riot Monk, Punkarta.

Prețul abonamentelor include acces la camping.

Biletele si abonamentele pot fi achizitionate exclusiv de la www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
  60 lei – Early Bird Abonament 3 zile, acces camping (<10 noiembrie)
    tba – Abonament Normal 3 zile
    tba – Bilet de o zi

Istoric:
Festivalul WTF – Way Too Far Rock Festival a fost inițiat la Bistrița, în 2017. Zdob și Zdub, Luna Amară, Travka, Byron și Urma au adunat mii de oameni la prima ediție a festivalului, desfășurată în zona Wonderland, în apropierea Aerodromului din Bistrița. Festivalul și-a creat rapid o identitate, prin selectarea unui public din zona oamenilor activi, care, pe lângă latura de entertainment, urmăresc, apreciază și înțeleg mesajul muzical și artistic al trupelor rock.
În 2018, ediția a doua a Way Too Far Rock Festival  a fost o ediție- document. Într-un moment în care aproape toată societatea din România a început să își pune întrebări despre sistem, întrebări sintetizate perfect printr-o sigură întrebare (WTF?!), WTF Rock Festival a adus în fața publicului o mare parte dintre cele mai bune trupe din România care au transmis profunde mesaje sociale: Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Taxi, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie.

Event FB: https://www.facebook.com/events/318490018938010/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*