byron Impromtu la Clubul Taranului – UPDATE

Baietii de la trupa byron continua serile de experimente, giumbuslucuri si nebunii live Impromptu la Clubul Taranului din Bucuresti, locul care le-a consacrat! Marti, pe 29 ianuarie 2013, de la ora 20:00, byron vor urca pe scena fara nimic pregatit in prealabil, gata de a-i surprinde pe cei din public si lasandu-se ei insisi surprinsi de ce o sa iasa!
byron Impromptu este orice altceva decat un concert obisnuit byron. Nu va exista un playlist, nu vor exista piese repetate in avans, totul se va intampla direct pe scena. Va fi ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu explorari muzicale live, glume si piese interpretate in versiuni inedite, incropite pe loc. De altfel, publicul de la concertul Impromptu precedent a inregistrat un cor care va aparea pe o piesa de pe urmatorul album byron!
In concertele Impromptu, byron pun la bataie tot ce stiu – fiecare membru al trupei a ajuns sa cante la cel putin un alt instrument decat cel care l-a consacrat (imaginati-vi-l pe Dan la tobe, pe 6fingers la bass, pe Costin la voce, pe Danut la clape sau pe Dome la chitara electrica: s-a intamplat), iar instrumentele muzicale folosite includ dar nu se limiteaza la chitare acustice, chitare electrice, bass, clape, tobe, percutii, acordeon, flaut, glockenspiel, melodica si chiar si un laptop. Buna dispozitie este garantata, interpretarile ireprosabile mai putin 🙂
Haideti asadar la Clubul Taranului (sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei) pentru o experienta complet noua si irepetabila! Concertul de marti, 29 ianuarie va incepe la ora 20:00, iar pretul unui bilet va fi de 30 de lei.

Sursa: Comunicat byron Management

UPDATE

byron a anuntat doua noi reprezentatii in Clubul Taranului pe 12 si 26 februarie!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*