Revolution Saints a lansat noul single, Need Each Other

Revolution Saints 2023
Revolution Saints 2023

Revolution Saints, trupa cu vocalistul/toboșarul Deen Castronovo, basistul Jeff Pilson și chitaristul Joel Hoekstra, a lansat videoclipul oficial pentru noul single, Need Each Other.

Revolution Saints a fost creată inițial de Serafino Perugino, președinte și șeful A&R pentru Frontiers Music Srl. Perugino a înființat trupa pentru a prezenta vocea uimitoare a lui Castronovo (Journey, Bad English, Hardline). Castronovo a fost întotdeauna un baterist respectat. Fanii au luat notă de vocea sa de fundal de-a lungul întregii lui cariere. Cei care au participat la spectacolele Journey, l-au ascultat cântând vocea principală la Mother, Father. Astfel au ajuns să-și dea seama că avea o voce uimitoare. Revolution Saints este și a fost întotdeauna un mod de a arăta lumii talentele vocale incredibile ale lui Deen.

Pentru primele trei albume Revolution Saints, Revolution Saints, Light In The Dark și Rise, lui Deen i s-au alăturat basistul/vocalistul Jack Blades (Night Ranger) și chitaristul Doug Aldrich (The Dead Daisies, ex-Whitesnake, Dio). Produse de Alessandro Del Vecchio, aceste albume au readus stilul clasic rock melodic care a încântat milioane de fani. Succesul acestor albume a depășit așteptările.

Revolution Saints a lăsat o amprentă de neșters în lumea rockului melodic. Dar era timpul să renască. Deen, care s-a reîntors recent la Journey, se simțea revigorat, inspirat și gata să cânte. Înlocuirea lui Blades și Aldrich nu era ușoară, dar, din fericire, au fost găsiți băieții potriviți pentru asta.

Hoekstra este membru actual al trupelor Whitesnake, Trans-Siberian Orchestra și Iconic. Are și propriul său proiect solo, Joel Hoekstra’s 13. Este un chitarist absolut uimitor, capabil să cânte în mai multe stiluri. Pilson este, în prezent, membru al trupelor Foreigner, Black Swan și The End Machine. Este cunoscut și pentru activitatea cu Dokken și pentru munca sa de producție mai recentă. Doi muzicieni extraordinari care să completeze vocea și percuția lui Deen! 

Un nou album de studio va fi lansat în prima jumătate a anului 2023.

REVOLUTION SAINTS este:
Deen Castronovo – lead vocals, drums
Joel Hoekstra – guitars
Jeff Pilson – bass


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*