Foreigner anunță turneul de adio

Foreigner band nov 2021
Foreigner band nov 2021

Legendara trupă Foreigner și-a anunțat turneul de rămas bun. Călătoria este programată să înceapă pe 6 iulie 2023, în Atlanta. Pentru prima etapă a turneului produs de U.S. Live Nation, Foreigner va cânta împreună cu Loverboy. Spectacolul va emoționa publicul combinând peste 20 de cântece de top. Biletele vor fi puse în vânzare pe 18 noiembrie 2022. 

Foreigner își va continua inițiativa pe termen lung cu Fundația Muzeului Grammy de a invita corurile să deschidă spectacolul cu o interpretare live a capella a unor melodii rock clasice. Trupa se va alătura partenerilor radio din toată țara lansând un concurs pentru corurile locale, pentru a câștiga donații pentru programele lor muzicale. La fiecare spectacol va fi selectat un cor câștigător. Acel cor va primi un mare premiu cu echipamente muzicale noi. 

Liderul și fondatorul trupei, Mick Jones, a declarat: „Cu mulți ani în urmă, am scris o melodie numită Feels Like The First Time. Astăzi lansăm un ultim turneu mondial. Vom prezenta un spectacol care va avea același entuziasm ca primele noastre apariții. Turneul va începe în această vară în America. Sperăm să ajungem în toate locurile unde am cântat în ultimii ani. Sunt sigur că fanii noștri vor avea sentimente variate cu privire la sfârșitul drumului pentru trupă.  Dar știu că spectacolele noastre vor încânta publicul de pretutindeni.”

Vocalistul principal al, Kelly Hansen a adăugat: „A sosit timpul. Am trăit mai mult sau mai puțin pe drumuri timp de aproape optsprezece ani. Ne-am străduit întotdeauna să oferim ce avem mai bun și intenționăm să terminăm în același mod.  Așa că, vom termina în forță. Vreau să spun foarte clar cât de recunoscători suntem față de publicul nostru din toată lumea. Sunt sigur că pot fi ocazii când vom face câteva apariții speciale, dar cred că vine momentul să trăim în afara drumului. Vă mulțumim tuturor!”

Jones a ridicat trupa către noi orizonturi cu stilul compozițiilor sale și riff-urile de neuitat. Hansen, senzaționalul showman, a condus  trupa Foreigner în era digitală, inspirând o nouă generație de fani. Basistul Jeff Pilson, Michael Bluestein la clape, chitaristul Bruce Watson, Chris Frazier la tobe și chitaristul Luis Maldonado oferă un nivel de energie fără precedent. 

Cu mai multe hituri în Top 10 decât Journey și zece albume multi-câștigătoare ale discului de platină, Foreigner este universal cunoscut drept unul dintre cele mai populare grupuri rock din lume, cu un arsenal muzical formidabil care continuă să propulseze turneele sold-out și vânzările de albume, depășind acum 80 de milioane. Având unele dintre cele mai iubite piese rock and roll, ca Juke Box Hero, Cold As Ice, Hot Blooded, Waiting For A Girl Like You, Feels Like The First Time, Urgent, Say You Will, Long, Long Way From Home și hitul numărul 1 mondial I Want To Know What Love Is, Foreigner încă se află în topuri de peste 40 de ani. Steam-urile trupei se apropie de 15 milioane pe săptămână.

Singurul membru original rămas, Jones a suferit o intervenție chirurgicală la inimă în 2012. De atunci, nu se anunță niciodată dacă va apărea cu trupa – depinzând doar de cum se simte.

În urmă cu trei ani, Mick a spus: „Nu am făcut cu adevărat niciun plan definit, sau un plan general, sau cum îi spuneți”. „Atâta timp cât mă simt bine și pot cânta așa cum trebuie… Avem o trupă grozavă cu noii băieți. Cu siguranță cred că ar fi capabili să o ducă mai departe. Cine știe? În acest moment, trăiesc în prezent și nu ne gândim prea mult la asta. Dar în timp, evident, va fi ceva despre care trebuie să vorbim.”

După ce Lou Gramm a părăsit Foreigner în 2003, Jones a luat o pauză. Câțiva ani mai târziu s-a regrupat cu o formație complet nouă, cu Hansen și Pilson, printre alții.

Gramm a fost vocea celor mai mari hituri ale trupei, inclusiv Feels Like The First Time și Cold As Ice. De la debutul omonim al trupei în 1977, până la Hot Blooded și I Want To Know What Love Is.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*