Mick Jones (Foreigner) nu lasa boala sa puna capat carierei sale muzicale

Liderul formatiei FOREIGNER, chitaristul Mick Jones, si-a facut comeback-ul dupa o lunga perioada de convalescenta. Muzicianul a fost operat de urgenta in februarie din cauza unor probleme cardiace. 

Jones a ratat un numar mare de concerte in anul 2011, dar, la momentul respectiv, nu a oferit nicio explicatie referitoare la cauza absentelor. Acum doua saptamani, muzicianul a urcat pe scena pentru prima data dupa operatie.
Ma simt bine. Am sustinut un concert acum doua saptamani si incerc sa ma pun pe picioare. Vreau sa fiu suficient de sanatos ca sa pot canta. Am lasat toata suferinta in urma”, le-a declarat Mick Jones celor de la Artisan News.
Primul meu concert dupa interventia chirurgicala, cel din Atlanta (Georgia, SUA), a fost o experienta emotionanta. Formatia este atat de buna incat nu am vrut sa renunt la ea. In momentele grele, am avut sprijinul prietenilor mei din trupa„, a continuat Jones.
Artistul a declarat ca boala l-a obligat sa ia in calcul posibilitatea retragerii din muzica.
M-am gandit si la retragere. Este ceva ce trebuie sa iei in calcul. Chiar si asa, muzica este singurul lucru care ma mentine sanatos si care ma face sa vreau sa traiesc„, a spus Jones.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*