Revolution Saints îi recrutează pe Joel Hoekstra și Jeff Pilson

Trupa americana se desparte de Doug Aldrich și Jack Blades

Revolution Saints- oct 2022
Revolution Saints- oct 2022

Revolution  Saints s-a despărțit de chitaristul Doug Aldrich (The Dead Daisies, Whitesnake, Dio) și de basistul/vocalistul Jack Blades (Night Ranger, Damn Yankees). Joel Hoekstra (Whitesnake, Night Ranger) și Jeff Pilson (Strainer, Dokken, Machine Head, Black  Swan) le-au luat locul.

Toboșarul/vocalistul principal Deen Castronovo (Journey) este singurul membru original al trupei Revolution Saints. Formația a lansat până acum trei albume — Revolution Saints(2015), Light In The Dark (2017) și Rise (2019) ).

Ieri, pe 31 octombrie, pe pagina de Facebook a formației Revolution Saints a fost postat următorul mesaj: „Doamnelor și domnilor, o importantă actualizare de la vocalistul/toboșarul Deen Castronovo despre viitorul trupei! Joel Hoekstra și Jeff Pilson ni s-au alăturat. Un nou album, cel de-al patrulea, va fi lansat în 2023 și se lucrează deja la albumul al cincilea. Un nou single va fi lansat în acest an.

„Mulțumiri din suflet lui Doug Aldrich și Jack Blades.  Ei ne-au onorat cu imensul lor talent la realizarea primelor trei albume!”

În 2019, Deen a sugerat că Rise ar putea fi ultimul album. „Dacă lumea este interesată de ceea ce facem, sunt sigur că vom mai produce altul”, a spus el pentru Web Is Jericho. „Dar depinde mai ales de programare. Aceasta este cea mai grea parte, să-i adunăm pe toți și să alocăm timp pentru a-l compune. Sper să mai compunem un nou album, dar nu suntem siguri.”

Revolution Saints s-a fost format inițial ca inițiativă a președintelui Frontiers Music, Serafino Perugino. Acesta a sperat multă vreme să lucreze la un proiect în care Deen să fie vocalistul principal. După ce a lucrat anterior cu toți cei trei artiști la diferite proiecte, a-i aduce împreună pe Deen, Jack și Doug a fost un vis devenit realitate.

Albumul Rise a fost produs de Alessandro Del Vecchio.  Înregistrarea a avut loc la Milano și în studiourile proprii ale lui Doug și Jack din California și Seattle. Piesele au fost scrise de Del Vecchio, Aldrich și Blades, cu aportul colegului de la Frontiers, Dan Rossall (Passion). Nu în ultimul rând, balada emoționantă Eyes Of A Child a fost scrisă de Blades și Tommy Shaw (Styx, Damn Yankees).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*