Maneskin anunță lansarea albumului Rush!

Maneskin band-oct 2022
Maneskin band-oct 2022

Italienii de la Maneskin își vor lansa noul album, Rush!, pe 20 ianuarie 2023. Albumele precedente ale trupei sunt Teatro D’ira: Vol. I din 2021 și Il Ballo Della Vita din 2018. Este de așteptat ca Rush! să includă noua piesă Kool Kids, pe care Maneskin au interpretat-o  deja în turneul mondial în curs.

La începutul lunii octombrie, italienii au lansat o nouă piesă numită The Loneliest , însoțită de un videoclip. Scenariul videoclipului prezintă trupa în timpul participării la o înmormântare gotică.

Alte piese lansate anul acesta care pot apărea pe Rush! sunt Supermodel și If I Can Dream.  Ultima dintre acestea este inclusă pe coloana sonoră a filmului Elvis al lui Baz Luhrmann.

La începutul acestui an, Maneskin au declarat pentru revista Kerrang din Marea Britanie!  că probabil 50 de piese au fost înregistrate pentru Rush!.  Acest album a fost înregistrat în Los Angeles alături de producătorul suedez Max Martin, printre alții.

În ceea ce privește direcția muzicală a viitorului album, fiecare membru a avut propria descriere.  Într-un interviu recent acordat pentru RTÉ Entertainment, basista Victoria De Angelis vorbește despre „energie”. Solistul Damiano David optează pentru „360”, bateristul Ethan Torchio exclamă „atemporal”, iar chitaristul Thomas Raggi „diverse”. Printre sursele de inspirație din timpul realizării albumului s-au numărat Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age, Radiohead, Dua Lipa, Sam Fender și Paolo Nutini.

„În L.A., am avut șansa de a lucra cu unii dintre cei mai mari compozitori din lume. Ei mi-au dat câteva sfaturi foarte bune despre cum să scriu corect o melodie”, a spus David. „Cred că sunt cu siguranță mai priceput acum.”

Rush! este disponibil pentru precomandă începând cu 3 noiembrie, în format fizic, vinil standard, alb, roșu și cu imagini, seturi speciale, CD și multe altele.

Maneskin a început turneul mondial Loud Kids luni, 31 octombrie, în Statele Unite, cu un spectacol sold-out în Seattle.Urmează de mai multe concerte pe Coasta de Vest în această săptămână și spectacole extinse la nivel național până pe 16 decembrie.

Grupul, al cărui nume înseamnă în daneză „lumina lunii”, ca omagiu adus țării natale a Victoriei, va începe turneul european în Italia pe 23 februarie, cu date care se vor desfășura până în mai în Estonia.

Maneskin au devenit faimoși anul trecut cu o victorie la Eurovision Song Contest. Ei au lansat un cover al piesei Beggin’ de la The Four Seasons. Aceasta a fost înregistrată în 2017 pentru versiunea italiană a concursului X Factor.

Piesa câștigătoare a Eurovisionului, Zitti E Buoni a ajuns pe locul 22 în Billboard Global 200. Următorul single, I Wanna Be Your Slave, a ajuns pe locul 1 în U.S., Billboard Hot Hard Rock Songs


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*