Maneskin distribuie videoclipul Gossip, feat. Tom Morello

Maneskin feat. Tom Morello 2023
Maneskin feat. Tom Morello 2023

Trupa italiană Maneskin a lansat noul single Gossip, cu o apariție a chitaristului Rage Against The Machine, Tom Morello. Cu riff-uri rapide, feroce, piesa lansată de Maneskin continuă să reafirme statutul grupului, de forță autentică în rock and roll. Single-ul este preluat de pe viitorul album, Rush!, care urmează să fie lansat pe 20 ianuarie.

În ceea ce privește colaborarea lor cu Morello, Damiano David de la Maneskin a spus: „Experiența enormă a lui Tom Morello ne-a permis să învățăm cum să lucrăm pe piese fără să ne gândim prea mult. Nu-i putem mulțumi suficient pentru că ni s-a alăturat. Este o onoare pentru toată lumea din grup!”

Ethan Torchio a adăugat: „Tom Morello a adus niște furie la Maneskin!” Thomas Raggi a spus: „Tom este unul dintre cei mai mari muzicieni pe care i-am ascultat și de la care am învățat mereu. Să cânt cu el este un vis devenit realitate. Este un cadou enorm și un punct culminant personal al acestui an incredibil”. Victoria De Angelis a comentat: „Piesa provine dintr-un riff pe care Thomas îl scrisese cu ceva timp în urmă. Și de care ne ținem de mult timp, pe care l-am tot dezvoltat. Apoi artistul iconic Tom Morello s-a alăturat și a adus ceva în plus uptempo-ului clasic Maneskin. Veselie.”

Maneskin este o trupă rock formată din patru artiști, apreciată de critici. De câțiva ani, ei au devenit un grup de muzicieni captivanți, în fruntea unei mișcări de renaștere, la nivel mondial, a muzicii rock. Trupa are 320 de certificări, inclusiv 48 de aur, 253 de platină și 18 de diamant. În ultimul an, trupa a ajuns la peste șapte miliarde de streamuri, ajungând în același timp pe locul 1 în numeroase țări. Și în topurile globale ale mai multor platforme digitale! Ascensiunea fulgerătoare a trupei a continuat în 2022, când au cântat la „Saturday Night Live”. Atunci au fost salutați de Los Angeles Times drept „New Favorite Rock Band” din America. 

Au câștigat „Cel mai bun videoclip alternativ” la VMA, „Top Rock Song” la Billboard Music Awards. „Cel mai bun artist alternativ nou” la iHeart Radio Music Awards, diverse victorii la emisiuni naționale de premii din Japonia, Spania, Polonia, Ungaria și Finlanda, precum și peste 19 nominalizări la nivel global, inclusiv Brit Awards, NME Awards, Kerrang! Awards, Swiss Music Awards și multe altele. Ei sunt, de asemenea, primii artiști italieni care au câștigat Best Rock Award la MTV Europe Music Awards 2021. Trupa continuă să-și reafirme statutul  în 2023, cu recenta lor nominalizare la premiile Grammy pentru „Cel mai bun artist nou”. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*