Death Ray Vision anunță lansarea albumului No Mercy From Electric Eyes la jumătatea anului

Death Ray Vision
Death Ray Vision

Trupa hardcore din Massachusetts, Death Ray Vision, împreună cu basistul Killswitch Engage, Mike D’Antonio, a semnat cu Metal Blade Records. Cel de-al treilea album Death Ray Vision, No Mercy From Electric Eyes, va fi lansat în vară. Un teaser care conține un fragment dintr-o melodie nouă este acum disponibil.

„Nu aș putea fi mai încântat de faptul că Death Ray Vision se alătură familiei Metal Blade”, spune D’Antonio. „Noul disc este un bannger și nu mă pot gândi la o casă de discuri mai bună care să-l lanseze în lume!” Fondatorul Metal Blade, Brian Slagel, confirmă: „Super încântat să urez bun venit trupei Death Ray Vision în familia Metal Blade! Ne place să lucrăm cu Mike D și îl așteptăm cu nerăbdare!”

Începând să scrie la sfârșitul anului 2018, în urma unui turneu cu Killswitch Engage, Death Ray Vision a avut încă impulsul creativ după albumul Negative Mental Attitude din acel an și a continuat să lucreze. Rezultatele vor demonstra că ei sunt pe val. „Suntem mult mai închegați ca trupă după ce cântăm împreună de atâția ani. Și am devenit mai buni la compoziție și la colaborare, pentru a scoate la iveală ce e mai bun din ideile tuturor”, spune chitaristul Pete Cortese.

O dimensiune nouă care diversifică sunetul este venirea vocalistului Keith Bennett în rândurile trupei. „Keith aduce sarea și piperul, cu o latură de credință stradală. A adus un nou sentiment de entuziasm și ne-a încurajat și mai mult să facem un album grozav”, spune Cortese. Chitaristul Chris Rosati adaugă: „Din punct de vedere creativ, Keith este o forță a naturii. Capacitatea lui de a intra într-o melodie nouă și de a veni rapid cu voce și versuri este într-adevăr ceva extraordinar”.

DEATH RAY VISION 2023 este formată din:
Keith Bennett – voce
Chris Rosati – chitară/voce
Pete Cortese – chitară
Mike D’Antonio – bas
Colin Conway – tobe 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*