Ensiferum lucrează la un nou material discografic

Finlandezii de la ENSIFERUM (foto) au anunțat că au intrat în studio pentru a lucra la primele demo-uri pregătite pentru viitorul material discografic.

Noul disc este așteptat să fie lansat în jurul lunii septembrie a acestui an, via Metal Blade Records. De asemenea, acesta va fi realizat în colaborare cu producătorul Anssi Kippo, care a mai lucrat în trecut cu trupe precum Children Of Bodom, Impaled Nazarene sau Entwine.

Basistul Sami Hinkka a trecut în revistă printr-un comunicat evenimente recente: „Salutare tuturor! După cum unii deja au realizat, ne pregătim să lansăm un nou material Ensiferum destul de curând. De curând, am înregistrat câteva demo-uri alături de Anssi Kippo, cu care am lansat albumul „One Man Army”. Sesiunea de înregistrări a mers natural, căci prin simplul fapt de a lucra cu Anssi ne face să devenim creativi în a materializa idei creative. Scopul viitorului album este de a captura întreaga energie live a formației în piese, și dorim să garantăm cel mai bun sunet posibil”.

Piesele de pe noul material vor include elemente familiare, dar așa cum ne-am obișnuit, vom duce marea corabie a războiului către mările neexplorate ale nebuniei muzicale!”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*