Clint Lowery lansează videoclipul piesei Devil Leather

Clint Lowery

Cofondatorul, chitaristul și vocalistul Sevendust, Clint Lowery va lansa un nou EP solo, intitulat Ghostwriter. Lansarea este programată pe 17 februarie, prin intermediul Dark Blanket Records. Materialul de cinci piese va fi continuarea albumului său solo de debut, God Bless The Renegades, apărut în ianuarie 2020 prin Rise Records.

Clint a produs și proiectat Ghostwriter, care a fost mixat de Richard Wicander din Fire From The Gods. Toboșarul Sevendust, Morgan Rose, a înregistrat tobele. Videoclipul oficial pentru piesa din deschidere, Devil Leather, este regizat de JT Ibanez.

Ghostwriter track listing:
01. Devil Leather
02. In This Together
03. I Mean This
04. Invited
05. What Should I Live For?

În ceea ce privește decizia de a înregistra un EP, Lowery declara: „Am dezbătut despre realizarea unui LP. Perioada fără concerte  nu va fi atât de lungă cât am planificat inițial. De aceea, cred că este mai bine să fac un EP.  Mai bine lansez un EP mai devreme, decât să treacă prea mult timp. Au trecut aproape 3 ani de când am înregistrat God Bless The Renegades. Chiar vreau să încerc niște direcții noi ca scriitor. Fac aceste materiale de plăcere și pentru că este o oportunitate de a explora un teren nou.”

Pe 7 decembrie, Clint a oferit o actualizare cu privire la sesiunile de înregistrare a EP-ului. El a scris pe rețelele de socializare: „Cam de-o săptămână am terminat înregistrarea unui EP de 5 melodii. Cele mai multe dintre ele au fost înregistrate în subsolul meu și într-o cabină vocală. Este prima dată când încerc să urmăresc aproape totul și a fost o experiență uimitoare și o provocare.

„Nu am mai lansat muzică de la începutul anului 2020 și vreau să încep să lansez melodii în mod regulat. Sunt în postura în care simt că nu are sens să stau doar pe idei. Prețuiesc procesul de scriere și am scris peste 100 de idei în ultimii ani. Sunt încântat de melodiile acestui EP și mândru că am reușit să-l fac singur în principal. După aceasta, plănuiesc să lansez un alt EP în toamnă. De asemenea, mă concentrez pe scrisul pentru alți artiști, colaborarea cu scriitorii și activitatea cu Sevendust.”

Lowery a înregistrat God Bless The Renegades cu producătorul și co-scenarist Michael „Elvis” Baskette la Studio Barbarosa din Florida. Tobele de pe disc au fost înregistrate de fostul basist Van Halen și actualul solist al Mammoth Wvh, Wolfgang Van Halen.

Pe lângă Sevendust, Lowery a fost membru, a scris, înregistrat sau interpretat cu multe trupe, între care Call Me No One, Dark New Day, Korn, Red, Snot, 10 Years și Digital Summer, printre altele.

Clint Lowery- Ghostwriter
Clint Lowery- Ghostwriter

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*