Revocation lansează videoclipul Godforsaken

Revocation
Revocation

Trupa progressive death metal Revocation a lansat videoclipul pentru piesa Godforsaken de pe albumul Netherheaven. Clipul a fost regizat de David Brodsky și Allie Woest. Chitaristul și vocalistul David Davidson comentează: „Păgânii din heavy metal se bucură! Pe 11 februarie am lansat în premieră noul videoclip pentru Godforsaken, filmat de duo-ul dinamic David Brodsky și Allie Woest. Îl vom cânta live în următoarele câteva luni în viitorul nostru turneu mondial.”

Revocation va începe 2023 cu un turneu european, cu invitați speciali Goatwhore, Alluvial și Creeping Death. Călătoria începe pe 19 ianuarie în Wiesbaden, Germania și se încheie pe 18 februarie la Hanovra, Germania.

Cel de-al optulea LP al trupei Revocation, Netherheaven, a fost lansat în septembrie anul trecut prin Metal Blade RecordsRealizat în patru ani, Netherheaven prezintă RevocationDavidson (voce/chitară), Ash Pearson (tobe) și Brett Bamberger (bas) – explorând meticulos aspectele alegorice și literale ale Iadului în timp ce sapă mai adânc în partea mai diabolică și mai întunecată a death metalul-ui. Pe scurt, albumul anterior, The Outer Ones (2018), a aruncat trupa în labele oribile ale cosmosului. Netherheaven, pe de altă parte, străpunge cu dibăcie cele nouă inele ale Iadului, pentru a se confrunta direct cu Lucifer și multitudinea lui de fețe.

„Cu siguranță suntem într-o mentalitate mai death metal decât în ​​albumele anterioare din catalogul nostru”, afirmă Davidson. „Ne concentrăm asupra modului de a scrie cel mai bun album death metal, depășindu-ne în același timp granițele. Noile melodii de pe Netherheaven sunt malefice și sinistre, dar au și un element progresiv pentru a menține lucrurile interesante. Are amprenta noastră, fără îndoială.”

Netherheaven a fost scris în timpul pauzei după terminarea ciclului albumului The Outer Ones. Cele nouă piese ale albumului au fost scrise exclusiv de Davidson. Revocation a schimbat cu adevărat nivelul atunci când Davidson a început ingineria audio (cu Apple Logic Pro) profitând eficient de inactivitatea din timpul pandemiei. Era perfect logic ca el să fie inginerul și producătorul Netherheaven, la noile sale studiouri HeatWave. Jens Bogren (Opeth, Kreator) a mixat și a masterizat apoi materialul la Fascination Street Studios.

„Am pus mult sânge, sudoare și lacrimi în album”, spune Davidson. „Vrem ca oamenii să fie inspirați. Este fenomenal. Am dat totul pe acest album.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*