Ozzy Osbourne: „Bill Ward nu merita sa primeasca la fel de multi bani ca restul”

232 vizualizări

Intr-un interviu recent pentru Classic Rock Magazine, Ozzy Osbourne, solistul legendarei formatii BLACK SABBATH, a mai avut o iesire furioasa impotriva tobosarului Bill Ward.

Ward, membru original al revolutionarului grup de heavy-metal, nu a fost de acord sa se alature fostilor sai colegi pentru o reuniune inedita din cauza unor probleme contractuale.

Se pare ca artistului i se oferise o suma mai mica decat celorlalti membri, ceea ce l-a facut pe Ward sa se simta jignit si sa refuze sa semneze.

Iata care este concluzia: cand esti tobosar, te ocupi de cea mai ‘fizica’ parte a muzicii unei trupe. Cand Bill a aparut in sala de repetitii, arata ca un mos. Nu cred ca avea energia necesara pentru a canta timp de o ora sau doua pe o scena mare. Daca as fi suferit un infarct asa cum a patit Bill, mi-as fi spus: ‘Ce dracu! Am sa slabesc ca sa ma pun pe picioare! Am sa ma antrenez si am sa muncesc din greu’. Nu te poti astepta ca o persoana care sta pe fundul sau blestemat si mananca ra*at sa spuna: ‘Hei, merit aceiasi bani!’. Este nebunesc. Nu stiu ce s-a intamplat cu toata povestea aceasta, dar cred ca asta a fost ideea. Nu a existat un alt motiv. Nu ne-am coalizat impotriva lui. Si nu e ca si cum Bill era doar tobosarul si nu e ca si cum mi-am spus: ‘pai daca Bill nu e aici, atunci iau eu mai multi bani. Nu mai am nevoie de bani, omule!„, a spus Oz.

As fi un mincinos imputit daca as spune ca ma bucur ca Bill nu apare pe noul album Black Sabbath. Pana la un punct, este un album Sabbath, dar era cu totul altceva daca Bill s-ar fi aflat acolo. Dar cred ca daca el ramanea, nu ajungeam atat de departe. Era timpul sa se ia niste hotarari cruciale„, a continuat muzicianul.

Deci se pare ca nimeni nu este foarte fericit de felul in care au evoluat lucrurile. „13” va fi marele regret al fanilor si unul dintre principalele esecuri ale lui Bill Ward.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*