Mike Portnoy (ex-Dream Theater) crede că vocea lui James LaBrie este „enervantă”

Nu-i așa că, odată cu celebritatea, vine și responsabilitatea? Nu vorbim de facturi, contracte sau cine știe ce, ci de cuvintele care ies pe gură în public mai ales. Se pare că fostul toboșar al formației Dream Theater a uitat pentru câteva secunde să-și păzească bine cuvintele, astfel ajungându-se la o afirmație destul de… neplăcută pentru unii, să zicem.

Într-un interviu cu Radio Kiss FM Brazilia, Portnoy vorbea cu gazda emisiunii despre diferențele dintre Dream Theater și Liquid Tension. Cuvintele n-au ieșit pe gura lui Portnoy până când gazda n-a spus că Liquid Tension nu are vocal, iar Mike continuă: păi asta a făcut Liquid Tension Experiment să fie bun. Era ca Dream Theater, dar fără vocea enervantă. Era perfect.

În videoclipul care a captat momentul, se vede că Portnoy a fost surprins să afle că e în direct, dar n-a cerut să se taie bucata respectivă. Apoi a râs, deci poate nu e chiar o insultă, ci o glumă, deși fiecare glumă are un sâmbure de adevăr.

Portnoy a câștigat peste 30 de premii din partea revistei Modern Drummer, a co-produs șase albume Dream Theater alături de chitaristul John Petrucci și a fost unul dintre compozitorii principali. La 37 de ani a fost inclus în Modern Drummer Hall of Fame, fiind al doilea cel mai tânăr toboșar, primul fiind Neil Peart (Rush).

A părăsit Dream Theater în 2010 pentru a colabora cu Avenged Sevenfold. După despărțirea de Avenged Sevenfold, Portnoy a cerut să se întoarcă în Dream Theater, însă avocatul formației i-a refuzat cererea din cauză că deja stabiliseră totul cu Mike Mangini, chiar dacă Portnoy este și co-fondatorul Dream Theater alături de Petrucci și John Myung.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*