Flesh Rodeo lansează „Pământ”, primul album în limba română

sursa: comunicat de presă

FLESH RODEO lansează PÃMÂNT, primul album în limba română. 

Înregistrat, mixat și produs de Marius Costache, albumul cuprinde 9 piese și marchează cea de-a patra colaborare cu Studio 148, după Tellurium-128 (2013), End Of Greatness (2015) și Things Will Never Get Better (2017).

Liric si muzical, albumul este un experiment conceptual, diferit de modul lor obisnuit de compunere, dar pastrand semnatura masurilor atipice de toba si a riffurilor alternativ-nebune. Cu singurele piese in romana, PÃMÂNT urmareste traseul unui om de la fiinta la nefiinta si dincolo de nefiinta.

Conceptul grafic poartă semnătura Alexandrei Coman / LSQ.

Pagan/Pamant au putut fi ascultate la inceputul anului la Nesemnatii cu Bogdan Serban, celelalte piese putand fi ascultate in prima auditie la concertul de lansare de miercuri, 20 noiembrie, in Club Control.

Biletele costa 20 lei si pot fi achzitionate deja online via Eventbook.
PÃMÂNT va fi disponibil în format fizic în ziua concertului, alături de o ediție limitată de tricouri, precum și în varianta digitală.

FLESH RODEO este o prezențã constantã pe scena alternative bucureșteană încă din 2011 și îi are că membri pe Radu Ursoiu (voce), Alexandru Zamfir (chitară), Andrei Bratu (chitară), Adrian Iosif (bass) și Bogdan Horodnic (tobe).

Facebook: https://www.facebook.com/fleshrodeo/

Bandcamp: https://fleshrodeo.bandcamp.com/

Youtube: 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*