Alexi Laiho (Children of Bodom), foarte nemultumit de anularea turneului american cu Machine Head

241 vizualizări

Alexi Laiho, solistul formatiei CHILDREN OF BODOM, a postat un mesaj de nemultumire pe pagina sa oficiala de Facebook.

Artistul este nefericit de evolutia lucrurilor in ceea ce priveste turneul american pe care Children of Bodom trebuia sa il sustina alaturi de Machine Head, Epica si Battlecross.

Evenimentul a fost anulat din cauza faptului ca formatia Machine Head a ales sa se retraga din line-up pe motiv ca este prea ocupata cu munca la noul album.

Acest lucru l-a suparat pe Alexi Laiho, care avea asteptari mari legate de turneu.

„Sunt convins ca multi dintre voi stiti deja ca turneul cu Machine Head a fost anulat. Trebuie sa adaug ca nu este vina mea. Nu voi intra in detalii in legatura cu ce s-a intamplat, dar vreau ca voi, prietenii mei, sa stiti ca n-a avut nicio legatura cu mine sau cu CoB. Acum doua zile ma simteam stapanul lumii si abia asteptam sa ajung acolo, sa scot metalul la iveala si sa incit iadul cu voi. Pe langa faptul ca masina mea s-a supraincalzit si m-a lasat la marginea drumului, am aflat si ca turneul nu va mai avea loc. Asa merg lucrurile in viata. Dar stiti ce? Chestii nasoale se mai intampla, viata merge mai departe iar acum avem o luna si jumatate in plus pentru a munci la piese noi semnate CoB. Imi cer scuze ca v-am dezamagit si ca nu vom putea canta. Vestea buna este ca, mai tarziu anul acesta, voi sustine cateva concerte proprii! Veti afla mai multe despre aceste lucruri curand!”, a scris, printre altele, Alexi.

Mai multe despre acest turneu AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*