Află părerea lui Robb Flynn (Machine Head) despre concertele drive-in

Robb Flynn (Machine Head)
Robb Flynn (Machine Head)
173 vizualizări

Odată cu impunerea distanțării sociale, un nou format de concerte încearcă să își facă loc printre amatorii de concerte – concertul drive-in. Aceste concerte presupun ca fanii să ajungă la locație în propriile mașini de unde urmăresc prestațiile live ale artiștilor, iar în loc de aplauze publicul se exprimă prin claxoane puternice.

Aceste concerte nu sunt agreate de toți artisții. Robb Flynn, solistul formației americane Machine Head, a declarat într-un interviu acordat pentru Kerrang! următoarele:
„Am urmărit zilele trecute un spectacol stupid de tip drive-in, unde oamenii stăteau în mașinile lor și claxonau când le plăcea ce cânta formația. A fost cel mai prostesc lucru pe care l-am văzut vreodată.”
Artistul a mai precizat: „Întregul scop al unui concert Machine Head este să ai acei 5.000 de oameni care să strige, să fie lipiți de gard, transpirând și adunându-se în mosh pit-uri – acea eliberare cathartică de energie. Dacă singura opțiune sunt concertele drive-in, pentru o perioadă, sunt dispus să aștept.”

În urmă cu câteva zile, Robb Flynn (Machine Head) a lansat o piesă protest alături de Jesse Leach (Killswitch Engage). Aceasta poate fi urmărită AICI.

Reamintim că Machine Head a programa un turneu european pentru toamna anului 2020, cu o escală la Arenele Romane din București, pe data de 31.10.2020.
Biletele pentru acest concert pot fi achiziționate (la preț promoțional) exclusiv prin www.AmBilet.ro.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*