Robb Flynn (Machine Head) despre ‘Catharsis’: „Parcă presa vrea să-mi cer scuze pentru albumul acela”

După aproape doi ani de la lansarea ultimului album Machine Head, „Catharsis”, încă mai sunt oameni care consideră că albumul este slab, că nu sună a Machine Head, că s-a stricat formația și cine știe ce alte păreri mai au experții.

Evident, au fost oameni cărora chiar le-a plăcut „Catharsis”, printre ei numărându-se și vocalistul Robb Flynn, susținând că e chiar mândru de album. Într-un interviu pentru Metal Hammer, Flynn e sigur că fanii s-au bucurat de el și că doar cei care au o „voce” în industrie au comentat de rău.

Eu sunt extrem de mândru de albumul acela, deși știam că o să supere oamenii. Cumva a devenit mitologia lui „Catharsis”, ‘a fost un album dezbinător’. Fiecare articol pe care l-am citit! Da, a fost așa pentru rasiști și supremația albă, a fost dezbinător pentru dreapta alternativă.

Fanii noștri l-au adorat. Oamenii iubesc albumul ăla, au fost doar câțiva trolli care și-au spălat chiloții pe net. Cui îi pasă? Parcă anumite grupuri, presa în special, vor să-mi cer scuze pentru albumul acela. Nu-mi cer scuze pentru nimic!

Pentru minoritatea asta foarte vocală care susține că nu i-a plăcut albumul: e ok, nu-s supărat pe voi. Eu mă bucur când cuiva îi place orice bucată de Machine Head. Dacă îți place chiar și o singură piesă scrisă de mine, eu mă bucur. Mulțumesc că vă place ceva făcut de mine.

Cred că e incredibil de arogant și naiv și o prostie din partea mea să cred că orice scriu o să placă absolut tuturor celor care ne ascultă. Nu mă aștept ca toată lumea să rămână alături de noi, dar dacă o faceți, o să fie o nebunie pentru că așa e viața.

Machine Head revine la București (club Quantic) pentru un concert special de 3 ore, structurat în două părți. Jumătate de show va fi prezentat celebrul material „Burn My Eyes” (1994), iar în cealaltă jumătate se vor cânta alte piese de rezistență din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic „Catharsis” (2018).

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/468411027071559/

Bilete găsiți exclusiv pe AmBilet.ro, dar grăbiți-vă pentru că se duc repede, deși mai e mult până în mai 2020!

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*