Jon Farriss confirma: cariera INXS a luat sfarsit

Cariera concertistica a formatiei INXS s-a sfarsit. Membrii trupei au confirmat oficial vestea, dupa ce le-au declarat fanilor din Perth in timpul concertului sustinut acolo ca prestatia este printre ultimele ale grupului.

INXS a emis un comunicat oficial de presa in care a explicat ca formatia nu va mai canta live. Toate acestea se intampla dupa ce noul vocalist Ciaran Gribbin a spus intr-un interviu ca trupa are inainte un viitor luminos.

Turneele iau sfarsit, dar muzica va dainui. Totul s-a terminat acolo unde a inceput, in Perth, unde tobosarul nostru Jon Farriss a spus publicului ca vom cobori cortina peste prestatiile noastre live. Intelegem ca vestea este un soc pentru multi oameni, dar trebuie sa pricepeti ca toate lucrurile iau sfarsit la un moment dat. Cantam impreuna de 25 de ani. A sosit timpul sa ne oprim. Cu toate acestea, muzica noastra va dainui, iar noi vom face mereu parte din ea„, au scris membrii trupei.

Jon Farriss a facut o serie de declaratii induiosatoare, in care a marturisit ca trupa nu a trecut niciodata peste decesul vocalistului Michael Hutchence, care si-a luat viata in urma cu 15 ani.

Ne-am fi dat viata unul pentru celalalt in acest razboi numit viata. Ne iubeam cu totii. Eram sase baieti impotriva lumii intregi si dintr-o data am fost cinci. Ne-am pierdut chiar in clipa in care am ajuns la apogeu”, a declarat Farriss.

Managerul formatiei, Chris Murphy, a recunoscut la randul lui ca pierderea lui Michael a fost o tragedie pentru trupa, dar si pentru fiecare membru al acesteia in parte.

Muzicienii au spus ca au vrut ca lucrurile sa ia sfarsit cat inca trupa era pe val, iar acesta este cel mai bun moment pentru a spune adio.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*